Sivut

sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Keväisiä kuvia

Kateellisena olen katsellut blogeissa kuvia krookuksista, narsisseista ja muista keväisistä kukinnoista. Muualla kevät on jo pitkällä..
Meillä on vielä lumilaikkuja siellä täällä pihassa ja osa nurmikosta on niin märkää, että vesi litisee saappaan alla. Viime syksynä jäi lehdet haravoimatta, ja piha onkin ankean näköinen. Jos tässä edes muutaman neliön innostuisi haravoimaan ovenpielestä eteenpäin ennen kuin mies hurauttaa ruohonleikkurilla loput (siinä vaiheessa viimeistään menee maku koko touhusta!).

Jotain vihertävää sentään jo löytyy kukkapenkistä. ;o)) Tässä sinnikkäästi kuivien versojen, lehtien ja rikkaruohojen seasta pilkistää kevätesikko:


Ja maksaruoho. Onnistunut näköjään leviämään penkin toisellekin laidalle:Puutarhatonttumme, joka vuodesta toiseen nököttää vuorenkilpien seassa:Kissa istui portailla niin nätin näköisenä, että halusin senkin kuvata. Katselee tarkkaavaisena naapurimökin väkeä. ;o)Juniorimme täyttää tänään 1 vuotta! Juhlittiin "pienesti" perheen kesken, koska kummit kävivät kylässä jo eilen. Säästyin turhalta stressiltä ja siivoamiselta, täällä oli taas kauhea siivo ja mulla ruoanlaitto kesken kun tulivat, mutta ovat he nähneet talon samanlaisena ennenkin. ;oD

Äidin kultapoika:Taaperovaunu ja potkuauto olivat isommille mieluisia leluja, juniori itse taas ei lahjoistaan niin välittänyt vaan ihastui pahvilaatikkoon:Oulunseudun neulojilla oli tänään tapaaminen, johon minä en taaskaan päässyt. Mies lähti työkeikalle asentamaan yhdelle kaverilleen "jotain" lämmityssysteemiä, ja vastavuoroisesti tämän kaveri tekee meille sähkötyöt yläkertaan (jos se joskus valmistuu..)

Tennesseepuseroa olen neulonut jonkin verran, takakappaleessa saan kohta (taas) vaihtaa sileään neuleeseen. Nopeaa neulottavaa, mutta en kuitenkaan edes yritä urakoida sen kanssa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No meitä oli tapaamisessa tasan Sanna ja minä, plus meidän kuopus, joten oli varmaan muillakin esteitä. Onnea vuoden vanhalle! :)

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Onnea Juniorille! Minäkin pidin pienenä kovasti pahvilaatikoista =D

Anonyymi kirjoitti...

Onnea sekä juniorille että äidille! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se kevät vielä sinnekin tulee! ; )
Meillä myös on kohta 1v.-synttärit.
Mukavaa viikonjatkoa!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! ;o)
Juu, kevät tulee tännekin sitten joskus.. eilen satoi lunta! Taidankin kaivaa toppavaatteet takaisin esille, plääh!

Kaikki taitaa pienenä tykätä pahvilaatikoista, heh.. mietin tuossa, että onko se jotain lapsuuden perua, että mä tykkään kaikista säilytyslaatikoista, -koteloista ja -purnukoista.. ;oD

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Karu totuus uudistetun blogilistan toimimattomuudesta paljastui pitkin päivää sitten mullekin.. Alkaa vähän tympiä toi toimimattomuus..

Sentään sain eilen jo palautettua usean blogin takaisin suosikkeihin.. Mutta silti vikoja on vielä niin paljon, että ei jaksa luetella... Ja takkuaa välillä hurjasti.. johtuen varmasti korjauksista..

Mä haluan vanhan blogilistan takaisin!!! :(