Sivut

lauantai 9. marraskuuta 2013

Sukkia

Sukkasadon viimeisten kahden viikon aikana neuloin muutamat sukat, joita en viitsinyt blogata jokaista erikseen. Tässä ne ovat sitten yhteisesittelyssä (ja tarkemmat tiedot löytyvät Ravelrysta):


Kalajoki -sukat, jotka ovat jo kaaauan olleet to do -listallani. Nyt vihdoin sain kokeiltua tämän suositun ja kehutun mallin, ja varmaan neulon joskus toisetkin. Mutta ei heti kun en jaksa neuloa kaksia samanlaisia yhteen syssyyn.
Lankana teetee Pallas, uusi tuttavuus sekin (vaikka kerät on pyörineet lankalaatikossa jo vuosia). Todella pehmeä ja jouhevan neulottava lanka, toivottavasti myös kestävä niin kuin olen kuullut kehuttavan. Tykästyin kovasti!


Perusraitaset nekin Pallaksesta. Kirjava lanka loppui kesken ja purin Poijan pipon, jota hän ei kuulemma enää käytä (viime talvena käytti ja silloin se olikin hukassa suurimman ajan ja löytyi keväällä löytölaatikosta..


Jonotuslistalta myös Merenkulkija -malli. Koska en tykkää neuloa kovin paksusta langasta, neuloin nämä Maija -langasta, 64 silmukalla. Palmikkokuvioiden väliltä jätin muutaman kerroksen oikein-nurin kerroksia pois, jotta sain kuviotoiston vähän lyhyemmäksi.


Nämä Raitasukat valmistuivat vasta marraskuun puolella. Tarkoituksena oli neuloa pois edellisistä sukista jäänyt turkoosi Maija, kaveriksi laitoin tardiksensinistä Maijaa. Perussukat 64 silmukalla.

Kaikki sukat ovat kokoa 42/43 ja neuloin ne serkkuni murkkuikäisille poijille. Toivottavasti kelpaavat.

Sukkaputki vain näyttää jatkuvan ja jatkuvan. Lapset kinuaa yhtä jos toistakin, itselle tulostin jo yhden villatakin ohjeen. Silti en osaa kuin luoda silmukoita sukkiin, innolla jo neulon seuraavia. Niitä on niin helppo neuloa, aina löytyy ottaja.

Remontista kerron sitten seuraavalla kerralla. ;o)

9 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Kauniita sukkia!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita sukkia,


Mukavaa viikonloppua sinulle.

Pilvikirsikka kirjoitti...

Kauniita sukkia taas. Niitähän sitä pitää neuloa, mille on käyttöä.

Auli kirjoitti...

Hienoja sukkia ja just tänään ostin Pallasta ja kehuin sitä omassa blogissa. hineo lanka toisaan, pehmeä ja ihana kutoa.

Sari K / Kapteenilla kirjoitti...

Todella kauniita ja nätisti tehtyjä sukkia :)

suvi kirjoitti...

ihania sukkia,nuo kalajoki-sukat erityisesti :)

Ricchan kirjoitti...

Heips~!

Siulle on haaste blogissani, otathan sen vastaan? :)

Näppi kirjoitti...

KAuniita sukkia ja nuo tyttären kujeillen sukat on upeat!

Hepsi kirjoitti...

Hienoja sukkia!