Sivut

maanantai 27. toukokuuta 2013

Nää on sit La Ville roseet ;o))


Jo viime viikon puolella sain vihdoin valmiiksi toiset "building chart" - kaaviolla neulomani lapaset.

Yllättäen viikonloppu meni puutarhassa häärätessä. Olen viime vuodet  laistanut aika tehokkaasti kaikesta puutarhaan liittyvästä toiminnasta, tehnyt vaan kaikista pakollisimmat rikkaruohon nyppimiset (ettei nyt ihan villiinny tämä meidän paratiisi) mutta muuten ei olis voinut vähempää kiinnostaa..
Nyt iskin toimeen kiinni. Siinä kaikessa rauhassa kiertelin ja katselin kukkapenkkiä, kun ihan yhtäkkiä tuli pakottava tarve tarttua (pieneen) rautaharavaan, myllätä maata, kaivaa ylös rikkaruohoa, hakea kottikärryt, kaivaa lisää..
Ostin jo uutta multaa, pitäisi kaivaa ylös kokonainen kukkapenkillinen, jakaa ja istuttaa uudelleen. Rinteeseen kaivettiin HäjynFlikan kanssa penkkiä, jota olen jo vuosia suunnitellut. Siihen tulee vuorenkilvet, jotka tällä hetkellä kituuttavat talon vierustalla. Paljon on tehtävää, mutta pääasia, että inspiraatio löytyi jälleen!


Ja sitten niihin käsitöihin. Näitäkin nyhräsin melkein kaksi viikkoa. Tosin neuloin välillä Ravelryn sukkaryhmän (Sockknitters anonymous) toukokuun yllätyssukkia. Nekin on edennyt jo kantapäähän, eli valmistunevat piakkoin. ;o))

Nämä lapaset olen neulonut muuten samoin kuin edelliset siniset, nyt vain lapaset on tehty kokonaan peilikuviksi. Mies töissä kopsasi kuvan piirtoheitinkalvolle ja otti siitä sitten kopion toisinpäin. Tosin osasin jo neuloa lapaset ilman että merkkasin joka kerta kun olin rivin tehnyt, eli olisin voinut kutoa vaikka suoraan siitä kalvon kuvasta. ;oP


La Ville Rose -lapaset
Mallina Jessica Trompen Building chart 36*36
Lanka Drops Fabel musta ja punakirjava
Langankulutus 68g (28+40)
Puikot 1,75 ja 2
Muuta Värinvaihdot osui kohdalleen ihan sattumalta, yhtään en tarvinnut keriä väliltä pois.
10 kommenttia:

villanne kirjoitti...

Ihanat lapaset! :)

Pilvikirsikka kirjoitti...

Niin kauniit värit.

ArmiL kirjoitti...

Aivan ihanan väriset ja kuviomalliset lapaset:)

MinnaN kirjoitti...

Voi, miten hienot!

nallemamma kirjoitti...

aivan mahtavat lapaset, noin hienoja ei malttaisi käyttää kuin pyhänä ja silloinkin vain harkiten :) ihailen aina toisten neuleita kun itse en saa minkäänlaista neuletta aikaiseksi. Aurinkoa päiviisi toivottaa Nallemamma

Seijasisko kirjoitti...

Ihanat!

Eija kirjoitti...

Todella hienot. Kauniit värit.

Hepsi kirjoitti...

Upeat lapaset!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi-tosi kauniit lapaset 1

Lettu kirjoitti...

Siis tosi-tosi kauniit lapset sanoin minä *virn*