Sivut

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Uuden edessä

Niin se odotettu ensimmäinen lomaviikko vierähti käyntiin.

Lauantaina lapsilla oli kouluissa todistustenjako. Kaikki kolme tytärtä saivat hyvien todistusten lisäksi stipendit! Keskimmäinen sai stipendin äidinkielen ja kirjallisuuden taidoista, nuorin tokaluokkainen ja vanhin ysiluokkalainen molemmat kädentaidoista. Vanhimmalla on kyllä koulu mennyt koko ajan niin hyvin, ysejä ja kymppejä nappaa kokeista (ja todistukseen), että olisi voinut sen stipendinsä saada ihan yhtä hyvin äidinkielestä, matikasta tai fysiikasta ja kemiasta..  ;o)) Poikienkin todistukset oli hyviä, varsinkin isomman Poijan arvosanat yllätti positiivisestii, poika kun ei ole vähääkään välittänyt koulusta tai läksyistä koko vuonna!

Laitettiin opettajille ja kerhotädeille kiitokseksi kuluneesta vuodesta kauniit ruukkuruusut. Ruusujen kylkiäiseksi virkkasin 10 perhosta (en jaksanut näillä helteillä tehdä yhtään ylimääräistä, mutta yksi olisi vielä tarvittu..).
Samanlaisia perhosia virkkasin kokonaisen parven (eli varmaan lähemmäs 30) kuutisen vuotta sitten odottaessani Junioria. Silloin oli aikaa istua ja värkätä. ;oD

Valkoinen helminauha on edelleen vanhaa jemmaa, alunperin ostin sen hääkimpun koristeiden jämistä, hopeinen on varmaan jotain askartelujuttua. Heteet onm tiimarista, samoin kuin magneetit, jotka liimasin perhosien takapuolelle. Nyt ne voi läppäistä vaikka jääkaapin oveen.

Yhteen perhoseen kului lankaa hurjat 3g sukkalankojen jämiä (ja vähän alkujakin).


Ja sitten siihen otsikkoon. Uuden kuviot on edessä vanhimmalla, HäjyFlikalla, joka ensi syksynä suuntaa lukioon. Uudet kuviot on edessä myös Poijista keskimmäisellä, joka syksyllä siirtyy yläasteelle Pari viikkoa sitten oli Seiskailta, jossa näkivät oman, tulevan luokkansa. Illasta puhuttiin ja sitä odotettiin jo pitkään etukäteen. Suurin muutos tultt kuitenkin Juniorille, joka syksyllä lähtee eskariin. Uudet kuviot saattaa viedä meikäläisenkin mukanaan. Kuopus täytti toukokuussa kolme vuotta, ja nyt minun pitäisi kait päättää, miksi haluan isona. Jos nyt niin hassusti käy, että tästä vielä kasvan. Eli jotain uutta suuntaa elämälle..


7 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Kiva, että lapset pärjäävät. Siitä tulee kyllä hyvä mieli. Onnea heille ja hyvää kesää sinulle!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onnea hyvästä menestyksestä. Kilpailu on nykyisin kovaa jatko-opintopaikoista. Ihania nuo perhoset. Mukavaa päivää.

Susanna kirjoitti...

Onnea stipendin saajille!
Kauniita perhosia, mullakin on sellainen jääkaapin ovessa :)

Megi kirjoitti...

Uusi tuulia puhaltelee teillä tosiaan. Olisikohan koulunkäyntiavustajan tehtävä sellainen joka voisi olla sinulle olla mieluinen. Tällainen nousi mieleeni ihan mieleyhtymien kautta, sillä seurailen parin koulukäyntiavustajan käsityöblogia.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos onnitteluista, laitan eteenpäin. ;o))

Marleena kirjoitti...

Upeita ipanoita teillä, Onnea äidille ja isällekin!
Ihania mesestyksekkäitä tuulia isoksi kasvamisessasi!!! :D

Unknown kirjoitti...

tää on hyvä idea <3