Sivut

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Sammakoita

Piti vielä esitellä nämä meidän uudet ulkoportaat, jotka mies nikkaroi tuossa vähän ennen ristiäisiä! Kyllä niistä kannatti kymmenen vuotta puhuakin, on ne sen verran hienot. ;o) Jos joku ihmettelee tuota "liukuritilää", se on vaunuja varten ja ollut tuossa jo kolmisentoista vuotta... Saa vaunut paljon helpommin sisälle, kun ei tarvitse portaita rynkyttää ylös.Portaat on houkutellut sisälle vähän erikoisempiakin vieraita.. pikkuinen sammakko ilmestyi tänään minun saappaastani. Onneksi en ole vetäissyt saappaita jalkaani, olisipas ollut kiva ylläri tuollainen limanuljaska varpaissa..Ihan niin lähellä jokea me ei sentään asuta, että ravut kulkisi itsekseen sisälle saakka.. Mies se kokeili ravustamista, ja toi saaliinsa näytille. ;o)Puutarhasta sen verran, että antonovka, joka on tähän saakka tehnyt 0-3 omenaa vuodessa, on nyt täynnään omenanraakileita. Saadaan kerrankin kunnon sato, ja pääsen keittämään hilloa ja mehua ja leipomaan piirakkaa ja kuivattamaan omenanviipaleita ja.. ja..

8 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tosi upeat portaat ja mahtava juttu tuo vaunuritilä. Sellaista ei muuten jokainen huomaa kotiinsa laittaakaan, vaikka on tosi tarpeellinen.

Hanna kirjoitti...

Jo on komiat portaat! Saiko isäntä tuon ravun kuites teidän joesta vaiko jostain kauempaa?

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Sari; tarpeellinen tuo ritilä on tosiaan ollut, mutta myös vähän vaarallinen välillä.. siitä on jokaisen pitänyt kokeilla laskea pyörällä, kolmipyöräisestä lähtien.. ;oDD

Hanna; eiks vaan!
Rapu on heti tuosta savusaunan takaa saalistettu. ;o)
Olivat isäntä ja isot poijat eilen illalla muka oikein ravustamassa, eväät mukana ja kaikki, silti piti välillä käydä kotona syömässä ja huilaamassa, ja saaliina pelkkiä pikkukaloja..

Kiki,purkaja kirjoitti...

Komeat on portaat! Kyllä kannatti nuo vuodet odottaa.

Marika kirjoitti...

Ääks, olisi ollut kyllä aika inha yllätys tuo sammakko jalan alla...

Sini kirjoitti...

Moikka! En tiedä oonko ollu sun suosikkilistalla mutta laitan saman viestin niille kaikille keiden muistelen kommentoineen usein: Blogilista on poistanu miut kaikkien suosikeista, joten jos haluat blogini takasin suosikeihin niin se pitää listätä uudestaan :).

Matleena kirjoitti...

Voi tuota omenamäärää! :o Meillä vain kaksi omenan raakiletta killuu puussa. ;D

Mutta on kyllä komiat portaat! Kannatti kymmenen vuotta puhua niistä, nyt saa toisen mokoman kehua! :)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Sini: täytyypä etsiä blogisi uudestaan!

Matleena: komea on omppusato juu. Tänään just ihmettelin, kun koko puu on täynnä omenoita. Ensimmäinen kerta muuten, viime syksynä taisi olla kolme ja se oli siihen mennessä kaikkien aikojen sato. ;oDD
Heheh, täytyy tosiaan kehua seuraavat 10 vuotta. Saa joskus muutakin uutta.. ;o)