Sivut

torstai 22. huhtikuuta 2010

Villasukkia

Piti miehelle tekaista parit sukat kiitokseksi, kun on niin tunnollisesti tehnyt remonttia.. Minusta ei tuossa tapetointihommassa paljon apua ole, mitä nyt välillä käyn tarkastamassa tilanteen ja sopivassa määrin ihastelemassa ja kehumassa (ja tietysti siivoamassa jäljet), niin että työ jatkuu..

Ketunpää-Tuotteen lopetusalesta helmikuussa ostin sukkalankapaketin (niihin aina sorruin muutenkin), kun mukana oli niin herkullisen väristä regiaa (mä rakastan noita sini-vihreä-turkoosin yhdistelmiä) enkä kyllä edes muista, mitä muita lankoja siinä paketissa oli..

Mies lähtee viikonlopuksi Kitkalle siianpyyntiin (pilkille), ja tulee toivottavasti ISON kalasaaliin kanssa kotiin, niin päästään sitten herkuttelemaan, namskis.

Hänellä on kuulemma saappaissa reikä (jota on jo pari kertaa paikannut, mutta aina vaan vuotaa..) ja saakin ottaa heti uudetkin sukat mukaansa, on sitten vaihtosukkia, eikä tarvitse märissä sukissa värjötellä, heh.Perussukat kokoa 42/43
Lanka Regia Kaffe Fassett
Langankulutus 124g
Puikot 2,5 ja 2,75
Silmukoita 64
Perussukat kokoa 42/43
Lanka Janne, värinro 408 ja Regianjämät
Langankulutus 116g
Puikot 3
Silmukoita 52


Ja loppuun hirveitä paljastuksia.. eli kuvia meidän vanhoista tapeteista. Ihan todisteeksi, että olipas aika vaihtaa.. (Laitan sitten joskus kuvia niistä uusistakin.)

Makuuhuoneen tapetissa oli lasten taidetta ja kissan raapimia jälkiä. Huoh!Poikien huoneen tapetissa taidetta samoin. Huoh!Tyttöjen huoneen tapettiin ei ollut piirretty, mutta oli sitä revitty sitten senkin edestä. HäjyFlikka oli pienenä (2-3vee) innokas repimään tapettia, ja silloin ainoa pelastus oli laittaa seinien alaosaan lasikuitutapetti, joka maalattiin kukkatapettiin sopivaksi. Väliin lastenhuoneeseen sopiva nalleboordi, joka sekin oli jo aika riekaleina.. Huoh!Aika ankeata, mutta varmaan tavallista muissakin lapsiperheissä!(?)

6 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Mukavat sukat.
Ja tuollaisiahan kaikki lapsiperheiden tapettiseinät on?

isrik kirjoitti...

Ja kissatalojen... ei se teidän kissa ollut repinyt sitä lasikuitutapettia? Meidän kissa rakasti sitä niin paljon, että tätini aina vieraillessaan sanoi, että "meillä tuo kissa olisi jo saanut piikin..."

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Nelli; Nii, en tiedä ovatko seinät tuollaisia kaikissa (pikku)lapsiperheissä, mutta lohduttaa ajatus, että ovat.. ;oP

Isrik; ei ole onneksi kissaa kiinnostanut lasikuitutapetti, mutta meillä on osassa taloa puolipaneli, jossa on yksi mehukas raappimiskohta (ja se on sen näköinenkin), joka olisi tässä remontti-innossa tarkoitus vaihtaa ehjään. ;o)

MariL kirjoitti...

Komeita sukkia!

Meillä ei vuokrakämpässä ole tapettia, mutta kyllä Sivakka joutuu seinät maalaamaan sen jälkeen, kun me täältä joskus pois muutamme, ainakin lastenhuoneesta... Mutta niin oli piirretyt seinät täällä ennestäänkin silloin, kun kävimme tätä asuntoa katsomassa, ja lapsiperhe oli täällä meitä ennenkin asunut. Silloin tietysti asunto remontoitiin ennen kuin me muutimme sisään, joten pojat pääsivät piirtelemään puhtaille valkoisille seinille... ;) Joskus oon koittanut hangata niitä piirustuksia pois, mutta siinä lähtee samalla koko maali...

juuli kirjoitti...

Onpa kiva, että otit valokuvia vanhoista tapeteista ja niihin "sotatuista" lasten piirroksista. Myöhemmin niitä on kivaa katsella.
ja joo, en tiedä lapsiperhettä missä ei olisi lasten merkkejä seinillä tai huonekaluissa. Poikani kaiversi nimensä upouuden pöytämme pöytälevyyn. Arvaa harmittiko. Nykyään sitä on vain hauskaa ja nostalgista katsoa.

Irina kirjoitti...

Komeita sukkia!
Kyllähän seinissäkin pitää elämisen merkit näkyä!
Meillä tytöt pienempänä ollessaan repivät kavereineen tapetin pois kokonaiselta seinältä.Olivat kuulleet, kun puhuttiin,että pitäis uusia tapetit! Niin ne sitten uusittiinkin, hieman aiottua nopeammin!
Hyvää päivänjatkoa!