Sivut

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Jitterbuugia

No niin, pääsiäinen vietettiin mummulassa, pienten serkkujen äänekkäässä seurassa. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen kotiin päästiin vasta keskiviikkona, koska miehellä meni lattiaremontissa pidempään, mitä oli suunnitellut.. Lattia on vaalea, hieno ja sileä, mutta peitetty vielä pahveille, että saa rauhassa kovettua lopulliseen kovuuteensa.
Muutenkin huusholli on vielä aika kauhean kaaoksen vallassa, kun täällä oli revitty osa keittiön kaapeista, hella, tiskikone yms irti. Apukeittiön olen jo saanut karsittua, mutta eteinen pursuaa vaatteita, kenkiä ja remppatavaraa. Ison peilikaapin sisus on kasoissa odottamassa kaapin kokoamista. Yäk. En sitten yhtään tykkää tälläisestä sekasorrosta.
Ja hullu menin ja ehdotin, että eikös voitaisi samoilla tulilla vaihtaa tapetit.. K-raudassa sattui olemaan -25% päivät (tapeteista siis), joten HäjynFlikan kanssa vietettiin siellä kaksi päivää ;o)) valitsemassa uusia tapetteja. Reilun viikon päästä meillä toivottavasti on uudistunut huusholli. Jes!

Pääsiäiseksi otin mukaan parinkymmenen erikokoisen pakaasin ja synttärikakun lisäksi kaksi kerää Jitterbugia. Molemmille oli jo suunnitelmakin valmiina. Onneksi ehdin vähän neuloakin..Perussukat itselle
Koko 42
Silmukoita 64
Lanka Sny08-lahjaksi saatu Colinette Jitterbug, väri allzarine 119
Langankulutus 102g
Puikot 2,5 ja 2,75
Baktus (myös itselle)
Lanka Colinette Jitterbug, väri jay 85
Langankulutus koko vyyhti eli 110g
Puikot 3,25


Mitäs muuta.. no, kävin tänään äitiysneuvolassa. Hemoglobiini oli laskenut 120:een, ilmankos on ollut niin nuutunut olo! Verenpaineet sitävastoin oli oikein huippulukemissaan ja nyt sitten jännitetään, alanko nähdä punaisia ja vihreitä pilkkuja tai viliseekö silmissä muutakin kuin riehuvat kakarat.. ;oP Muuten kaikki oli ok, paino noussut kohtuullisesti, vauva on raivotarjonnassa ja liikkuu hyvin. ;o)

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Eipä käy kateeksi, kun siellä rempan keskellä raadat! Mutta mukavahan sinun on sitten vauva tissillä istuskella ja ihailla uutta vauvaa ja ympäristöä! ♥ ;D

Nätit sukat ja Baktus! :)

Marjut kirjoitti...

Remontin keskellä asuminen on kyllä syvältä, mutta parempi kuitenkin ennen vauvan syntymää kuin sen jälkeen.

Ihana väri sekä sukissa että huivissa:)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Matleena; eipäs näitä mun tekemisiä oikein raatamiseksi voi sanoa, sen verran lunkisti otan nuo siivoomiset.. ;o)
Tarttee sitten tosiaan koko kesä vaan myhäillen istuskella vauvan kanssa sohvalla..

Marjut; tämä on tosiaan inhottavaa, kun samalla alkaa kertyä noita talven jäljiltä pois pestäviä lumppuja, niin tuntuu, että sotkua on mihin vain silmänsä kääntää..

maikkili kirjoitti...

hyvät värit vaihdoin blogia