Sivut

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Vauvan nuttu

Maaliskuun ajan pitäisi kuluttaa lankavarastoja hamsterihengessä mahdollisimman pajon, puikot vispaten ja pää sauhuten. Mulla nyt ei idea oikein iske tulta, vaikka etukäteen jo vähän suunnittelin, mitä neulon (kävin etukäteen Villiinassa ostamassa lisälankaakin yhteen puseroon..).

Minä kuulun Hamsteriykkösiin, ja tähän läppäsen tuon napin, kun on niin söpönen kuva (vaikken yleensä tuollaisista hiirennäköisistä öttiäisistä välitäkään..)Sitten siihen valmistuneeseen. Tätä vauvaneuletta väkersin kokonaisen viikon, jouduin silmukkamääriä ja raglankavennuksia säätämään niin monta kertaa, että tässä ajassa olisi pitänyt valmistua kaksikin pikkupuseroa..
Viime vuonna sain langan palkintona Kion järjestämästä arvonnasta. Ihanan pehmeää lankaa, kuin pumpulia. Onneksi ilmaantui vielä tarvetta vauvanvaatteille..Malli Lapsen jakku MODA 4/2008 ohje nro 65,
josta reilusti muokattuna erilaisen langan takia..
Koko noin 6-9kk
Lanka Bambou Soft (65 merinovillaa, 35 bambua)
Langankulutus 172g
Puikot 3,75 bambupyörö
Napit rumat, mutta omista kätköistä


Tässä näkyy paremmin neuleen oikea, lohenpunainen väri. Vai onko tuo persikanvärinen?Eilen tein tälläisen "juustokakun" Marianne Crush- pussin takaa löytyneen ohjeen mukaan. Tai melkein ohjeen mukaan; pohjassa on digestivekeksejä eikä suklaakekeksejä, rahkakermaseosta on kaksinkertainen määrä, meillä kun tykätään rahkasta. Päällinen on mansikkaa survottuna, sekoitettuna punaherukkamehuun.
Mausta en vielä osaa sanoa, kerron sitten, kun ollaan maistettu.

9 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Niin kaunis vauvannuttu! Tuo Hailuotolainen on upea!

MariL kirjoitti...

Nätti nuttu! :) Voiko siitä päätellä jotain masuasukin sukupuolesta? ;)

kio kirjoitti...

kaunis nuttu! ja kiva kun langalle löytyi käyttöä :)

Kristiina kirjoitti...

Suloinen nuttu ja aikas makoisen näköinen torttu. Meillä tykätään kans rahkasta ja liivatteella valmistetuista kakuista.

Susanna kirjoitti...

Kaunis nuttu... mahdatko tietää jo vauvan sukupuolen ;)

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Herkulliselta näyttää! Ja nuttu on tosi kaunis.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos kehuista! ;o)
Ihan selvä tyttöneulehan tuo on, aattelin, että menee varmaan joko omalle tai siskon vauvalle. Siskolla kuulemma on ihan "tyttöfiilis". Mulla nyt ei ikinä ole ollut mitään "tuntemuksia" vauvan sukupuolesta enkä niihin uskokaan, mutta jos nyt jollekin sopisi väreiltään.. ;o))

Marleena kirjoitti...

Onpa söötti nuttu ja sopii niin mukavasti tuon varmasti herkullisen (varmaankin jo syötyyn) juustokakun väriin! :-D

Irina kirjoitti...

Jopas onkin nätti nuttu! Ja kakku tosi herkullisen näköinen ja varmaan herkullisen makuinenkin.
Mukavaa viikonjatkoa!