Sivut

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Tytön liivi

Näyttäisi tämän vuoden hamsterityöt valmistuvan taas tyyliin neulo, pura ja neulo uudestaan, sen verran säätöä vaati tämäkin työ, liivi HäjylleFlikalle. Mitään huippukulutusta en siis ole edes tavoittelemassa, mutta mukava, jos saan käytettyä pois "vanhoja" lankoja, jotka on odottanut tulemistaan jo pidempään.

Liivin langoista piti aikoinaan tulla pusero Juniorille, mutta pikkuherra oli niin pulauttevaa vauvasorttia, etten sitten kuvitellutkaan neulovani hänelle mitään käsinpestävästä langasta.. se kun olisi luultavasti jäänyt ajelehtimaan pyykkikopan pohjalle piitkiiksi ajoiksi..Malli MODA 1/2008, Naisen liivi (mallinro 30)
Koko ohjeesta pienennettynä noin XS
Lanka Sublime baby cashmere merino silk dk (vau, kun hieno ja pitkä langan nimi, joka sanookin sitten kaiken tarpeellisen ;o) )
Langankulutus 213g
Puikot 3,25 bambut
Napit Nappikikasta
Muuta Liivi on ihana! Sopii tyttärelle täydellisesti, ja hän tykkää (ankeasta) väristäkin, kuulemma ihan lempivärejään..
Loppuun täytyy laittaa kuva HÄjynFlikan uudesta lookista. Hampaat on jo kauniisti suoristuneet, mutta tällä viikolla hänelle asennettiin kitalakiläpyskä (estää hampaiden palautumisen entisille paikoilleen), joka pitää ottaa syönnin ajaksi pois eli neiti voipi ilahduttaa/ inhottaa kanssaruokailijoita iskemällä läpyskän pöytään kuin tekarit konsanaan..
Kuvanottohetkellä meinasi aurinko häikäistä. ;o)

11 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Ihana, upea liivi!
Tuli heti himo kutoa tuo malli.

Altocumulus kirjoitti...

Tyylikäs liivi, ei ihme että kelpaa tytölle! :)

iso gnu kirjoitti...

Kaunis liivi, olet saanut valmiikksi. Olen aloittanut tuolloin kun lehti ilmestyi. Mutta olen menossa viimeisessä etukappalessaa ja aina on jotain virhettä.Pitäisi tehdä pois.

MariL kirjoitti...

Aivan uskomattoman upea ja kaunis liivi!

Inkeri kirjoitti...

Tyylikäs liivi

Marjut kirjoitti...

Tosi kaunis liivi!

Marleena kirjoitti...

Kaunis liivi, ei ihme, että on mieluinen. Ja niin mukava kuva hammastytöstä. Tulin ihan hykerryttävä olo! :D

Katri kirjoitti...

Hei, lankahan on sama kuin neuloin viime kesänä jakun äidilleni http://adielanmekot.blogspot.com/2009/09/bolerojakku-bolero-jacket.html
Jaa en tiedä, toimiiko tuo linkki..

Mutta kaunis liivi!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos taas kaikille kommentoijille!

Tuo on tosiaan kaunis malli, jota olen itsellekin havitellut ja aion joskus tehdäkin. Hyvä kun sai harjoitella pienemmällä koolla. ;oD

IsoGnu; minusta tuo olikin aika hankala malli seurata, mä laitoin aina merkin, kun kavennukset vaihtui erilaiseksi, niin pystyin seuraamaan, missä mennään.. Ja ensimmäisen etukappaleen purin, kun alku tuli niin tiukkaa käsialaa, sitten teinkin etukappaleet yhtäaikaa, niin tuli varmasti samanlaiset!

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Onpa todella kaunis liivi! Mullaki on ollut sellanen kitalakiläpyskä nuorempana :D

outi kirjoitti...

Liivi on todella upea! Kyllä kelpaa flikalla paistatella!