Sivut

torstai 8. lokakuuta 2009

Pienen poijan junasukat

Näitä sukkia on nimensä mukaisesti neulottu junassa. Ja mummulassa. Ja kotona.

Ei uskoisi, miten kymmenen päivää maha kuralla, vatsataudin kourissa voi viedä ihmisestä mehut, melkein elämänhalunkin. Viluttaa ja vituttaa. Kaikki hajut tekee pahaa, kovat äänet (ja niiltähän ei tässä taloudessa voi välttyä) ärsyttää. Väsyttää. Sohva ja vaakataso vetää puoleensa.

Neulominenkin tekee pahaa. Siksi näiden pikkusukkien tekeminen kesti kokonaisen viikon!

Junasukat
Koko 25
Lanka Step (serengeti) ja Fortissima socka
Langankulutus 45g
Silmukoita varressa 52, jalkuimessa 50
Puikot 2


Sukissa on enemmän makkaroita kuin alkuperäisessä vauvansukassa, ja nämä ovatkin 2vee juniorilla polveen saakka. Pitäisi pysyä jalassa! Jalkuinosa on sileää, että se menee saappaaseen mahdollisimman nätisti eikä ryttäänny.

Sitten kuva: Löydä sukka. ;oD


Käytiin HäjynFlikan kanssa (vatsataudista huolimatta) Seinäjoen käsityömessuilla. Yhtään lankaa tai muuta neulomiseen liittyvää en ostanut. Ei siellä mitään uutta ollutkaan, mitä en olisi jo nettikaupoissa ihaillut (ja ostanut). Paljon kävelin ihan keskikäytäviä pitkin ja poikkesin pöytien ääreen vaan, jos jotain mielenkiintoista osui silmään.

Tuossa kuvassa sukkien alla on Rustoopuorin myymä trikoinen tunika/mekko, jossa on hauska Etelä-Pohjanmaan "kartta". Kartalta puuttuu minun kotikuntani, mutta se kuuluukin nykyään Pohjanmaahan. Mutta piti kuitenkin ostaa..

9 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Ei ole hauskaa potea pidempi aikaisesti vatsatautia:( Toivottavsti alkaisi jo helpottaa!

Sissi olet!!! Vatsataudista huolimatta messuilla ja olet vielä jaksanut neuloakkin.

Paranemisia!

Marjut kirjoitti...

Paranemisia! Taitaa vatsatauti olla inhokkitautien kärkipäässä; toivottavasti omasi alkaa jo laantua.

Amma kirjoitti...

Tosi kivan näköinen varsi tuossa sukassa :)

Paranemisia myöskin lähetän!

Marleena kirjoitti...

Kivat sukat!
Koetahan parantua!
Luin Matleenan blogista, että lähtisit Oulun messuille.
Ois kiva tavata!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos paranemistoivotuksista! Kyllä tauti nyt jo ehkä alkaa olla voitettu (pepparpeppar niinkuin mamma tapasi sanoa..), näyttäisi siirtyneen HäjyynFlikkaan, ikävä kyllä.
Jos tytär ei ole kunnossa lauantaina, tulen sitten varmaan yksin messuille (nuo pienemmät ei jaksa kiertää ja marisevat vieressä koko ajan, että mennään jo pois..).
Ehkä me Marleena pongataan toisemme. ;o)
Tänä vuonna ei taida olla sovittuna mitään neulojien tapaamista (ja eihän siellä kukaan kerkeä ja malta istua neulomassa, kun pitää kiertää ja hiplata).

intsu kirjoitti...

Paranemisia! kivan näköiset noikin junasukat. Mun tytär sanoo(3lapsen äiti),että junasukat pysyy parhaiten jalassa.

Irina kirjoitti...

Toivottavasti voit jo paremmin. Messuille minäkin tulen pariksi päiväksi.Voi,kun tunnistaisi kaikki blogituttavat siellä! Olisipa kiva tavata sinutkin. Hyvää messupäivää ja hyvää viikonloppua!

Marika kirjoitti...

Vatsatauti kyllä vetää ventiksi kenet vain!
Mutta kaikesta huolimatta sukat on hianot!

outi kirjoitti...

Luin muutaman postauksen peräperään: sukkia, sukkia, sukkia. Olen NIIN kateellinen. Minä en saa niitä tulevia ensimmäisiä sukkiani edes puikoille, vaikka ne on jo moneen kertaan hartaasti valmisteltu, suunniteltu jne. Ja täällä vaan sukkaa pukkaa. Mahatautisenakin.