Sivut

lauantai 24. lokakuuta 2009

Viimeinen pari uunista ulos

Sukkalankalaatikon pinta on Sukkasadon aikana laskenut vain parikymmentä prosenttia, mutta olen jo niin kurkkuani myöten sukkia, että lauantaina valmistunut pari jäi viimeiseksi. Olkoonkin, että kuukautta on vielä vähän jäljellä. Tungin jo ajoissa kaikki esille vetämäni sukkapuikot laatikon kätköihin ja kiikutin lankalaatikon makuuhuoneeseen, muiden laatikoiden kanssa samaan kasaan, kaikista alimmaiseksi.

Raportointikin on venahtanut. Olisi tietysti hienompaa sanoa, että on ollut Niin Paljon Tekemistä ja Menoa, etten millään ole ehtinyt paria riviä raapustaa. Totuus kuitenkin on, että olen ollut niin saamaton, että pelkkä tietokoneelle istahtaminen on tuntunut ylivoimaiselta. Tai noh, ylen sivuilta löysin hauskan Mahjong-pelin, johon olen sortunut, minä, joka yleensä inhoan pelaamista ja kaikenlaista joutavaa ajankuluttamista. Siellä olen tietokoneaikani viettänyt. Ja kovalla harjoittelulla ;o)) olen jo taidoiltani välillä tiilien murskaaja, välillä mahjongisti!Sukat, koko 34
Varsi 6o3n, palmikon vääntö joka 9. krs
Lanka Nalle aloevera
Langankulutus 70g
Puikot 3
Silmukoita varressa 63, jalkuimessa 52


Saadakseni jotain tarmoa ja väriä tähän ankeaan syksyn harmauteen, ostin vitamiinitabletteja. En kyllä pätkääkään usko purkkiruokaan, mutta kaikkea on kokeiltava. Kahden pillerin jälkeen ei vielä vaikutusta huomattavissa. ;oP

Nämä suviruusun marjat ilahduttavat edelleen joka kerta pistäessäni nenäni ovesta pihalle, aina vaan jaksavat punoittaa niin kauniina (marjat, ei nenä).Myös Onnen Ajan Marleenalta saamani tunnustus ilahduttaa. Kiitos Marleena!Tunnustus pitää tietenkin jakaa eteenpäin ;o), ja ilman sen pidempiä blogilistasuosikeiden läpikahlaamisia minä puolestani haluan ojentaa tunnustuksen Heinikselle ja Sinille.

8 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Kauniit sukat! :)

Marjut kirjoitti...

Nätit sukat! Minä neuloisin miellläni sukkia, mutta pitää vääntää hanskoja, joiden tekemisestä en sitten yhtään tykkää.

Villa Lankala kirjoitti...

Piristävän väriset sukat:) ja onhan komeat kiulukat ruusussa.

Kristiina kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa. Onpahan miullakin ollu blogissa viime aikoina hiljaiseloa mut nyt meinasin terhakoitua. Sukkia täälläkin viimeksi valmistunut (postaamatta tosin) itsevärjätyistä langoista. Tavottelin pinkkiä, mut en saanut ihan mieleistä kotikonstein.Nuo siun sukat on oikeen kunnon pinkkiä, komeet on!

Unknown kirjoitti...

Ei ne lisävitamiinit ainakaan pahasta ole. Jossain vaiheessa kun reippaana tyttönä monivitamiinipillereitä popsin, niin olin jopa huomaavinani jotain hetkittäistä piristymistä.

outi kirjoitti...

Kurkkuasi myöten täynnä sukkaa? :D Tiedän tunteen, tosin ihan toisista syistä. Halu olisi neuloa, mutta eiehdi. EIkä kaksimillisillä mikään etene, jota voi neuloa vain heteken kerrallaan. Jospa purkkiruoka auttaa, potkua sinne!

maikkili kirjoitti...

juu niin se vaan menee aika .....sellaista vauhtia että enemmän olen kuluttanut aikaani neuloen kuin tietsikalla

Heinis kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta, sitä tarvitsinkin JUURI NYT, kun en voi oikein hyvin... En ole joutanut bloggaamaankaa aikoihin. Palataan pian!