Sivut

tiistai 24. helmikuuta 2009

Laskiaispäivän iltaa!

Mites ne laskiaispullat syödään?
Kermavaahto ja hillo ensin, sitten pulla, jos vielä tekee makeaa mieli. ;o)Käsitöissä keskeneräisenä hätyyttelee kaksi huivia ja kärjestä aloitetut sukat. Outoa sikäli, että yleensä teen yhden työn kerrallaan! Sukat ei inspiroi yhtään, kevätyllärihuivia haluttaisi jatkaa, mutta päätin yrittää saada Fifini valmiiksi ennen kuunvaihdetta. Saisin Hamsteritiliini muutakin kuin säärystinparin. ;o)

Fifin lanka vain tuntuu olevan NIIN riittoisaa ja sitkasta sorttia, ettei se lopu ikinä. Yhden vyyhdin sain jo tuhottua, toinen vasta aloitettuna, tarkoitus olisi käyttää koko 200g ja saada mahdollisimman iso ja lämmittävä huivi. Pätkävärjätystä langasta neulon, ja vaikka värit on hyvät ja neuloessani nautin värien jatkuvasta vaihtumisesta, lopputulos ei ole kovin kaunis mutta ihan hauskannäköinen..

Laitan kuvia sitten valmiista tekeleestä.

Stressiä en kyllä ole jaksanut hamsterigrammoista ottaa!
Yhtenä päivänä innostuin huovuttamaan! Mitään suurta ja hienoa en saanut aikaiseksi, enkä kehtaa edes kuvata. Lampaanvillan haju tuntui aluksi nenässä mukavalta, mutta alkoi kohta kuvottaa, ja mun piti siivota apukeittiö perusteellisesti, että sain sen hajun pois. En ihan heti taida huovuttaa uudestaan, ei se niin kivaa ole..
Eilen jostain kummasta päähänpistosta otin ompelukoneen esille ja korjasin muutamat lasten housut (parit laitoin suosista roskiin). Kummallisia kromppakinttuja nuo meikäläiset, kun aina on housuissa polvet puhki. Lopuksi vielä ommellahurauttelin hantuukeihin ripustuslenkkuja katkenneiden tilalle. Kehtaan kyllä sanoa olevani tyytyväinen itseeni, sain sentään tehtyä kaksi _inhokkihommaani_ pois päiväjärjestyksestä! Jes!Ensi viikko meillä onkin hiihtolomaviikko, ja lähdetään luultavasti koko viikoksi mummulaan Pohojanmaalle. Meidät on kerrankin oikein kutsuttu, miehelle on nimittäin luvassa puuhommia. ;oPP
Toivottavasti ehdin viikon aikana käväisemään Kauhavan Kangasaitassa, ja Seinäjoelta pitäisi löytää Fiona (käsityöliike).

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

..ei kun ensin syödään raesokerit päältä ja sitten sanotaan: äiti, mä en jaksa enää ;-)

kio kirjoitti...

ihana keskittynyt ilme, onkohan kaikki kermat jo naamalla ;)