Sivut

sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Kun ruma onkin kaunista ;o)

Vaikka päätinkin osallistua Kevätpäiväntasausyllärihuivin neulontaan, en malttanut olla tekemättä valmiiksi näitä sukkia. Alunperin tarkoitus oli neuloa tyttärelle säärystimet. Olin sukanvarren verran neulonut rinsessaneuletta, ja sovitutin tekelettä Häjyllä Flikalla, joka ei sitten tykännytkään langasta. Onneksi! Koska mä ihastuin lankaan niin, että oikein harmitti neuloa toiselle.. No, sovittiin, että saan tehdä langasta sukat itselleni ja katsellaan jotain toista lankaa säärystimiin.


Rinsessasukat, koko 42 (jos tuon kokoinen voi olla enää rinsessaa.. ;oD )
Lanka Wolle Hartmuth
Langankulutus 114g
Silmukoita 60
Varsi rinsessaneuletta, jalkuimessa päällä 5 mallikertaa
Puikot 3, varren resori 2,5


Neulomisesta tuli ihan pakkomielle, kun piti tehdä vielä yksi mallikerta ja sitten vielä yksi väriraita, vielä tää ja vielä seuraava. Sukat valmistuikin yllättävän äkkiä. Langassa vaihtelee koko ajan kaksi eriväristä lankaa, mikä tekee siitä vähän liiankin kirjavaa. Lanka on niin kamalaa, etten kehtaisi antaa noin rumia sukkia kenellekään lahjaksi, mutta toisaalta taas niin ihanaa, että olen onnellinen saadessani noin "kauniit" sukat. ;o) Hauskat kaikessa omituisuudessaan.
Ja katsokaa kuinka hyvin rinsessaneule venyy paksuihin kinttuihini..Sain Inkivääriltä sytämmen. Kiitos INKI! Katselen sitten myöhemmin kenelle laitan eteenpäin. ;o)

Lankahamstereistakin tuli tänään kutsu. Taidan olla mukana jo kolmatta kertaa kisailemassa. En taida jaksaa alkaa ennätyksiä tekemään, kunhan saisin lisää varastoja kulutettua.

3 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Hyvin asettuvat jalkaasi . :)

Tollanen lanka ja rinsessaneule on kutkuttavaa...neulon vielä täään ja täään.......:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa lankaa! Hienot värit :)
Tämä salainen neuleystävä kävi tänään postissa..

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Sny: iik nyt alkoi jännittää! ;oDD

Tupuna: juu, mutta tulee äkkiä valmista kun ei malta lopettaa.. ;oD