Sivut

sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Firestarters

Lauantai-iltana neuloin valmiiksi työn alla olleet sukkani. Viimeiset pari senttiä valmistuivatkin hikisin sormin ja puikoin. Olin nimittäin edellispäivänä innostunut vähän ylilämmittämään leivinuunia, ja talo oli kuin sauna! (Onneksi olinkin suurimman osan päivää reissussa.. ;oD .)

Mun syksyinen siivousintoni ulottuu pihapiiriin saakka, ja olen savusaunan takaa polttanut muutama vuosi sitten rannasta kaadettujen koivujen oksia.. ovat jo niin lahoja, että katkeavat käsi- ja jalkavoimin ja myös niin törkyisen näköisiä, että haluan hävittää ja polttaa kaikki pois. Jos sitten talveksi saisi "oikeita" koivuhalkoja.
Mies jo lupaili mulle synttärilahjaksi moottorisahan ja metsurinkamppeet.. Toivottavasti ei kuitenkaan! ;oD


Mutta ne sukat. Päällyspuolelta näyttävät ihan perussukilta.Mutta sivusta näyttävätkin tältä. ;o)Suunnittelija: Yarnissima

Malli: FIRESTARTER, ilmaismalli, joka löytyy Ravelrysta ja Yarnissiman sivuilta

Lanka: Wolle Hartmuth, (420m/100g)
Langankulutus 81g
Puikot: 2,5 bambut

Alkuperäismallista (koko 37-38) muunneltu kooksi 42. Jalkuimessa 64s, varteen lisäsin pari silmukkaa, jotta sain joustimen 1o2n täsmäämään.

Lähempää.Vielä yksi kuva, kun nämä nyt on vaan musta niin ihanat! ;o)Harmittaa, ettei Yarnissimalta löytynyt enempää ilmaismalleja. Jos joku tietää tai löytää, niin vihjaiskaa ihmeessä! Mä kun en pysty kortittomana pysty ostiskelemaan tuolta suuresta maailmasta.. ;o)


Lauantaina matkasin muiden OuNelaisten kanssa Pökkylän punaiseen tupaan. Tuvassa sattui olemaan lankahulinat, ja minunkin mukaani tarttui kassillinen euron poistolankoja sekä muutama heräteostoskerä. ;o)Lähtiessä ei tietenkään välähtänyt mieleen ottaa kameraa mukaan, joten matkalta ei ole esitellä kuvia. Joka tapauksessa seura (kaksi autollista iloisia naisia, osa jo ennestään minulle tuttuja, osa uusia tuttavuuksia) oli hyvää, Pökkylässä tarjoiltu kahvi ja leipä maistuivat herkullisilta ja sain uuden (väli)käsityön alulle kahvipöydän ääressä.

Lopuksi vielä marja-aronian syyskauneutta.

9 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

No nyt kyllä tuli ihastus ensi näkemältä! Hm, onnistuisinkohan muuntamaan mallin lapsen kokoon. Just ois sopiva malli punasävyseen regian sukkalankaan jota olen ostanut tyttärien sukkia varten.

Hiih, ihania löytöä. On siulla ollut mukava reissu.

Anonyymi kirjoitti...

voi miten kauniit sukat! Minua harmittaa kovasti kun en päässyt Pökkylään mukaan!

-sanna- kirjoitti...

Ihanat Firestarterit ja makea lanka. Ja kiitos vain seurasta, Pökkylässä oli mukavaa.

Kirsi kirjoitti...

Ihanat sukat!

kio kirjoitti...

kauniit sukat!

teisa kirjoitti...

Ihkut sukat!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Juu, ihania lankoja on minustakin. En vielä malta edes tunkea niitä lankalaatikoihin, kun pitää hiplata niitä silloin tällöin. Nyt jo harmittaa, etten ostanut enempää joitain lankoja, mutta nuukuus iski Pökkylässä..

Ja nuo sukat on kyllä minustakin niin iihanat!! Ja samalla suunnittelijalla on muitakin kuolattavan ihania malleja.. Noita ajattelin neuloa vielä toiset itselleni, kun olisi sopivaa lankaakin.. ;o))

Mä uskon, että tuon pystyy helpostikin muuttamaan lapsen kokoon, ei se loppujen lopuksi ollut vaikea malli, vaikka ohje vaikutti ensin kauhean monimutkaiselta.

Eua kirjoitti...

Oih mikä väri, mä haluun kans! Ja tuo malli on kans tosi upee. Mä vaan haluisin sen kuvion _myös_ sukan päälle. Mietinnässä on.

Anna kirjoitti...

Ihanat sukat! Tosiaan aluksi näyttävät ihan taviksilta, mutta sitten paljastuu hienouksia :) Ja värikin on mallin mukainen!