Sivut

tiistai 2. syyskuuta 2008

Mitä syötiin ennen kun ei ollut floraa

Vanhaa mainostekstiä lainatakseni ihmettelen itsekseni sekä suureen ääneen, että mitä sitä tehtiin ennen, kun TV:stä ei tullut Sydämen Asialla?

Onpas tällä kotiäidillä orpo olo, kun kahdeksi tunniksi päivästä täytyy yrittää löytää elämälleen uutta sisältöä! Neuloa voin tietenkin äänikirjojen voimalla, kuunnellen musiikkia tai seuraten nuorimmaisten keskinäistä nahistelua, mutta eihän se ole sama asia.. onneksi sentään sarja jatkuu kerran viikossa perjantai-iltaisin (toivottavasti seuraavana päivänä seuraa uusinta ;oD ). Parempi sekin kuin ei mitään!


Pikkuisen sukkasatoakin olen jo kerännyt!

Farkunsininen Flotte Socken jämä, josta viime vuonna syntyi yhdet joululahjasukat, on siitä saakka häiriköinyt ja kertonut haluavansa vauvan tossuiksi. Nyt se taas ryömi esiin tuolta pärekorin pohjalta isojen kerien alta ja vaatimalla vaati päästä toimeen.
Täällähän ei tuollaiset siniset pikkukerät määrää! .. Mutta olkoon menneeksi, kerä sai tahtonsa läpi, ja neuloin siitä pikkuiset (0kk) vauvan töppöset.Töppöset menevät hyväntekeväisyyteen Vaaka ry:lle. VaakaPohjoinen lahjoittaa vuodenvaihteessa taas OYS:n keskolaan vauvanneuleita, ja sinne pääsevät nämäkin.

Puikot 2,5 ja langankulutus 23g.

Ohjeen olen joskus tulostanut täältä.

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Iltaisin tulee samaan aikaan Elämää Ballygissangelissa. Melkein yhtä koukuttava sarja =)

Kristiina kirjoitti...

Söpöset tossukat. Oletkin ollut itse sydämen asialla.