Sivut

tiistai 30. lokakuuta 2007

Aloitus(yritys)

Nyt olisi mullakin oma blogi. Pitkään olen jo haaveillut oman sivun perustamisesta, mutta vasta nyt kun sain mieheltäni 40- vuotis lahjaksi digikameran, aion kokeilla.

Käsitöitä olen tehnyt kakarasta saakka. Villapuseroita ja -takkeja olen neulonut 13- vuotiaasta saakka. Harmittaa, kun en aikoinaan älynnyt kuvata neulomuksiani, koska osa niistä on jo viety kirpparille, osa päätynyt roskiin ja loput missä lie.
Tallella ja edelleen käytössä on vain yksi vihreä (langassa punaisia pilkkuja) villapusero, jonka tein opiskelijana 80-luvun lopulla.. ;o)

Blogin nimi tulee tietenkin siitä, että lempivärini on Aina ollut punainen. Niin kauan kuin muistan, olen halunnut (ja saanut) kaiken punaisena.. vaatteet, sängynpeiton, koulupöydän lampun ja tuolin. Nyt aikuisena asun talossa, jossa on punaruskea leivinuuni. Siihen on ollut hyvä sävyttää sohvakalusto ja ruokapöytä. ;o))

Lankavarastossani on enimmäkseen punaista lankaa eri sävyissä. Punakirjavaa sukkalankaa, punaista woolia odottamassa että saisin aikaiseksi aloittaa itselleni puseron, viininpunaista 7veikkaa yms kivaa.

Nykyään taidan enimmäkseen neuloa lahjaksi, siitä todisteena pari eivieläniinhyvää kuvaa viimeksi neulomastani Shetland Trianglesta. Lankana Wetterhoffin Sivilla kauniin sinisenä. Huivi menee lahjaksi 40v täyttävälle serkulleni. Pitäisi olla tänään saajallaan.


Huivi syntyi 3½ puikoilla. Langanmenekki 74g, kun tein yhteensä 11 mallikertaa. Sain huivin pingoitettua pikkuisen isommaksi kuin alkuperäinen ohje, eli tästä tuli n 63*140cm. Mielestäni todella helppo tehdä ja kaunis malli.

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

KAUNIS huivi! Onnea uudelle blogillesi