Sivut

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Pinkkiä

Eilisestä postauksesta jäi ulkopuolella ihanan hehkuva Valamonruusu. Eilen aamulla vasta muutama nuppu oli auennut, nyt pensas hehkuu punaisena. Pensas on levinnyt isolle alueelle, ja joka kevät suunnittelen kaivavani se ylös ja istuttavani vähän vaatimattomammin, mutta kukinnan alkaessa taas tuntuu, että olkoon, onhan meidän pihassa tilaa .


Minulla on kesken pari jakkua keskimmäisille tyttärille, toinen on jo oikeastaan valmis, napit vaan puuttuu.. mutta piti pienenä välityönä neuloa tyttären 12 vuotta täyttävälle ystävälle villasukat synttärilahjaksi. Ystävän äiti kun ei osaa tehdä käsitöitä, ja heidän villasukkansa ovat kuulemma yleensä jotain arpajaisvoittoja tai sitten lahjaksi saatuja ja väärän kokoisia..

Halusin neuloa jotain nättiä (ja silti nopeasti valmistuvaa..), ja Saltkråkan malli on minusta sellainen. Neuloin kahdet, myös lahjoiksi päätyneet Saltkråkanit jo viime kesänä, jolloin kovasti tykästyin malliin. Ja kun olin jo valmiiksi laskenut silmukkamäärät ja kuvion kohdistukset, ei tarvinnut kuin luoda silmukat ja neuloa!


Malli Saltkråkan
(Ullaneule, Elina Norros)
Koko ~40
Lanka Viking Vilma (pinkki)
Langankulutus 88g
Silmukoita 55 (palmikkokuvioissa 12s, väleissä 7s ja takana 5s helmineuletta)
Puikot 3,25
Muuta: Väriä en saanut millään kohdalleen, mutta samaa pinkkiä ne on kuin tuo ruusu! ;o))


Hmm.. näitä täytyy tehdä lisää..

3 kommenttia:

Mervi - Lukuaikaa etsimässä kirjoitti...

Ihania, suloisia kukkia ja oikein kauniit sukatkin. Lemppariväriäni.

Auli kirjoitti...

Ihanat sukat ja kaunis kukka! Minua alkoi myös kutkuttamaan tuo Saltkråkan, näyttää kivalta ja mielnkiinotiselta mallilta!

JennyF kirjoitti...

Kauniit sukat! Mulla tuo malli myös odottelee tuossa, ei taida vaan löytyä sopivaa lankaa omasta varastosta.