Sivut

tiistai 18. lokakuuta 2011

Sydänsukat

Käväisin eilen Juniorin ollessa kerhoilemassa NeitiKuopuksen kanssa Suomalaisessa kirjakaupassa tutkimassa ja selailemassa läpi niin monessa blogissa jo esiintyneet Silmukkakirjat. Eivät ne oikein minua vakuuttaneet. Mietin, että vastaavanlaisia ja parempiakin opuksia minulta löytyy jo kirjahyllystäni. En kuitenkaan viitsinyt ihan tyhjin käsin lähteä, kun kerta kaupunnille saakka lähdettiin, joten ostin kirjoista toisen HäjylleFlikalle joululahjaksi. Siltä varalta, että tytär käy täällä kurkkimassa, jätän kertomatta, kumman ostin. Jää edes pieni yllätys jäljelle. ;o)


Sukkasadon Hillokellariin sain valmiiksi jälleen yhdet lastensukat, jotka edellisen sukkaparin tavoin ovat nekin varsinaista jämälangan riemua ;oD. Sukkiin sain kulutettua pinkin, oranssin ja mustan keränloput. Sukista näytti jo välillä tulevan aika ankeat.. musta vaan ON ikävä väri. Oikein toivoin sen loppuvan kesken, että saisin varpaisiin neuloa jotain iloisempaa väriä. Ja niinhän siinä onneksi kävi.

Sydänsukat
Kuvio täältä (rav.link)
Koko 36
Lanka Nalle Aloevera (+ varpaissa perintövillalankaa)
Langankulutus 86g
Puikot 2,5 ja 2,75
Silmukoita sydänkuviossa 56, muuten 52Nämä ja edelliset "junasukat" menevät velipuoleni lapsille. Velipuoli ja vaimonsa ovat meidän EkaluokkalaisRinsessan kummeja ja kantavat aina silloin tällöin hänelle ja Juniorille valtavia kassillisia heidän lapsilleen pieniksi jääneitä vaatteita. Ja fiksuna ihmisenä ;oP ajattelin vaihteeksi neuloa kiitokseksi sukat koko perheelle. ;o)

Ei kommentteja: