Sivut

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Askartelua

Minähän en kovin usein askartele, lähinnä pakon edessä, mutta joskus innostun värkkäämään jotain, lähinnä joulukortteja. Nyt näitä ristiäiskutsuja. ;o)

Ihan helppoja tehdä (olis vaan nuo leikkaukset mennyt suoraan, mutta ihan väkisin veti kuviosakset vinoon..). Valmiskorttipohja, ääriviivatarrat, erikeeperiä ja tapetin jämäpaloja, joista nuo palaset leikkasin.Tässä samalla kuvaa tyttöjen huoneen (josta tuo korttien jämätapetti on) nykyisestä värityksestä. Kukkatapetti vaihtunut vähän erilaiseen kukkatapettiin (HäjyFlikka kysyikin tässä kerran, että voiko tapeteissa ja verhoissa olla muita kuvioita kuin kukkia. Juu, voi olla, muttei meillä! ;oD ) ja lasikuitutapetin vaaleanruskea sävy otettu tuosta tapetista.

Verhot on ikivanhat ja alunperin, aikana ennen lapsia, ostinkin ne tähän huoneeseen. Huoneessa tosin roikkui melkein kymmenen vuoden ajan sinibeiget nalleverhot, joten nämä olivat pitkään olohuoneen ikkunoissa ja nyt pääsivät ekan kerran pesulaan (odotin, että ovat niin likaiset, että vaihtavat väriä, mutta näin ei sentään käynyt..).Miehen kanssa "askarreltiin" myös eli painettiin paperille vauvan kämmenen ja jalanpohjan kuvat, jotka sitten liimaan muistoksi vauvakirjaan. Minä pitelin vauvaa ja mies maalasi vesivärillä ja painoi kuvat.. Tälläiset on tehty kaikille noin kuukauden ikäisenä.

Mittasin jalanpohjan pituuden ja se näyttäisi olevan vajaa 8cm. Muutaman päivän ikäisenä jalanpohja oli 7cm, hurjaa kasvua havaittavissa siis. ;o)Ja tämä raportti päättyy tähän, neiti äksypuksu karjuu taas sängyssään kuin hyeena!

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihanat kortit ! Mäkin olen tänään väsännyt kutsukortteja; esikoisen rippijuhlaan.

Eija kirjoitti...

Tulikin hienot kortit, hyvä kun on kaunista kukkatapettia. Onnea vain uudelle vauvalle ja vanhemmille kans!

Matleena kirjoitti...

Ihanat tyttömäiset kutsukortit, kuten tyttären kastejuhlaan kuuluu ollakin! :)

On se muuten hämmästyttävää, kun aika kuluu niin nopsaan. ;o) Tuntuu, ettei ole kauankaan kun meilläkin tehtiin pieniä jalan- ja kädenjälkiä, ja nyt esikoinen täyttää pian nelikymppisensä. :)

Kiki,purkaja kirjoitti...

Ihania kortteja!

Marleena kirjoitti...

Ihanan herkät kortit!
Ja söpöt jalan ja käden jäljet!
Vauvat kasvaa niin nopsaan. :-D

Scaritsa kirjoitti...

Ihanat kutsukortit! ... ja tapetinpalatkin ovat aidosti tyttöjen huoneen tapetoinnista jäänyttä. Kiva huomata, kuinka moni kutsuvieras huomaa yhtäläisyyden :)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Juniorin laulun sanoin taas: kiitot kiitot kiitot!

Marika; kävin jo kurkkaamassa, mutta et ollut vielä laittanut kortteja näytille.. Meillä noita rippikutsukortteja aletaan väsätä parin vuoden päästä! ;o)

Matleena ja Marleena; Niin tuo aika ikävä kyllä kuluu ihan liian nopeaan. Meilläkin esikoinen vasta kasvanut ulos potkuhousuista! ;o)

Eija ja Kiki; Kiitos.

Scaritsa; samaa asiaa minäkin huvittuneena odotan. ;o))