Sivut

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Kesäkuun eka neulomus

Lujille otti ja kauan kesti, mutta valmista tuli. Eli yhdet tavisperussukat jälleen. Ihan itselle nämäkin. Niin herkkulankaa taas, etten muille olisi malttanut neuloakaan..Perussukka, kärkialoitus
Koko 42
Lanka Fortissima socka Mexiko mit Rosskastanie, väri 8074
Langankulutus 85g
Silmukoita 68
Puikot 2


Olen näin kesäisin kaupunkiin ajaessani ihaillut yhdellä kadunpätkällä syreenipensaiden kukintaa. Pensaita kasvaa tien molemmin puolin ja joka kesä ne kukkivat yhtä kauniisti ja runsaasti. Minä kurkottelen ja pällistelen joka suuntaan ja joka kerta niitä pitää ääneen ihastella.. ihme etten ole siinä mutkassa vielä kolaria ajanut (täytyy koputtaa puuta). Ja jostain syystä oman pihan syreenit meinaa aina unohtua, mutta täydessä kukassa näyttivät nekin olevan..Seuraavaksi puikoille pitää jo saada jotain muuta kuin sukkia. Alkaa sama kaava kyllästyttää. Yleensäkin siinä vaiheessa kun toista sukkaa pitäisi aloittaa, haaveissa alkaa pyöriä jotain paksua, yksiväristä, rouheaa lankaa josta tulee paksuilla puikoilla nopsasti jotain isompaa ja näkyvämpää.. mutta sinnilläkin teen (nii-i, mä oon tylsä) sen toisenkin sukan valmiiksi. Mä en kestä keskeneräisiä..

Mitäs muuta.
Juniori on vihdoin opetellut kuivaksi. Tähän mennessä ei ole edes halunnut yrittää, mutta yhtenä aamuna päätin, että nyt saa vaippailu riittää.. Sinä päivänä kuseskeli yhdeksät (!) housut. Siinä meinasi jo äitinsä hermostua.. Mutta seuraavana päivänä meni jo paremmin, ja nyt potalla käyminen on poijasta suorastaan hienoa! ;oP
Juniorilta jäi tutti pois vähän aikaa sitten, ja tukka leikattiin siiliksi kesäloman kunniaksi (kummisetä piteli kiinni ja isä leikkasi parturikoneella), joten hän siirtyi kerralla isojen poikien kastiin.

Juniori tykkää vauvasta, vaikka välillä tuleekin niitä mustasukkaisuuskohtauksia, joista aiemmin kirjoitin. Välillä täytyy niin saada pusutella ja silitellä vauvaa, ja muuten vaan tulla mukaan vaipanvaihtoseremonioihin.. ;o)

9 kommenttia:

Kiki,purkaja kirjoitti...

Hyvää juhannusta!

MariL kirjoitti...

Ihanat sukat ja ihanat lapset myös! ;)

Marjut kirjoitti...

Kivat sukat! Oikein mukavaa juhannusta:)

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Nätit sukat! Mukavaa juhannusta teille!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Aurinkoista juhannusta!

Päivikki kirjoitti...

Kivat sukat! Miekin tykkään sireeneistä ja etenkin niiden tuoksusta.

Marleena kirjoitti...

Kivat sukat ja suloiset lapset!
Sireenit ovat kauniita ja tuoksu huumaavaa. :-D

Minna kirjoitti...

Onnea juniorille vaippojen pois jättämisestä (ja äidille myös!) ja näin kovin myöhässä myös vauvaonnittelut suloisesta pikkuisesta! Tuo juniori on samaa vuosimallia kuin mun 'seniori' ja vauvatkin näköjään tätä vuosikertaa. Kiitos lisää näitä juttuja - on mukava lukea :)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitosta vaan juhannustoivotuksista! ;oD

Minna; täytyy yrittää lisätä noita lapsijuttuja, niitähän on aina mukava kirjoittaa.. olen vaan tahallani jättänyt paljonkin kertomatta, kun ajattelin, että jos tämä on olevinaan käsityöblogi, ihmisiä ei välttämättä kiinnosta muut asiat..