Sivut

maanantai 29. maaliskuuta 2010

Poijan kaarrokeneule

Tämä on jo ihan traditio, että Juniori saa joka kevät/kesä (2008 ja 2009) uuden puseron seuraavaa talvea varten. Tästä tuli tosin aika jämpti, mutta eiköhän tuo vielä ensi talvena mahdu päälle.Malli jälleen kerran Vauvan kaarrokeasu (30) Novita 2/2002, josta sopivaksi muokattuna sekä ohjeenvilkuilua myös täältä
Koko 104/110cm
Lanka FlotteSocke 150g kerä ja Maija värinro 234
Langankulutus 251g
Puikot 2,5 ja 3Lähikuvassa näkyy oikea väri parhaiten. Mentiin oikein ulos kuvaamaan, kun sattui satamaton hetki, mutta lumi häikäisi osan kuvista hailakaksi. Juniori poseerasi ihan nätisti vaikkei paikoillaan malttanut pysyäkään.. ;o)Puseron langankulutus menee vielä hamsteritilille, jolle yritän ehtiä vielä yhden sytomyssyn neulomaan. Muuten aika menee pakkaamisessa (tai sen suunnittelussa) ja käveylenkeillä (7km:n lenkki alkaa ottaa jo lujille, joudun varmaan loppua kohti lyhentämään matkaa..)!

Lasten kanssa lähdetään pääsiäiseksi Pohjanmaalle mummulaan, ja matkapakkaamisen lisäksi joudun tyhjentämään kaappeja kirjoista ja astioista yms, ja siirtämään niitä pois lattiaremontin tieltä. Mies jää kotiin ja aikoo hioa ja lakata lattiat.
Vaatekaapit onneksi päätettiin jättää paikoilleen (niissä olisi kauhea homma tyhjentää..), ja omaan kaappiini tunginkin jo kaikki lankani turvaan. Huonekalut on tarkoitus kasata saunaan, pesuhuoneeseen, apukeittiöön ja loput sitten varastoon ja ulkoverannalle. Huoh!

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Sinullahan taitaa olla oikea tikkuritehdas siellä, kun solkenaan tulee milloin hailutolaista tai liiviä ja nyt vielä tämäkin! ;) Mutta sulkemaan sen joudut remontin ajaksi. Siinä onkin aikamoinen urakka, kun tyhjentää huoneet kokonaan. Ei käy kateeksi! ;D

-sanna- kirjoitti...

Ihana villapaita.

MariL kirjoitti...

Kiva pusero! :)

Marleena kirjoitti...

Kiva villapaita, taitaa olla mieleinen.
Mukavaa mummula-reissua ja miehelle tsemppiä urakkaan.