Sivut

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Lisää lapasia

Halusin saman tien päästä eroon parista muustakin kerästä kasvivärjättyä lankaa, jotka on mulle ollut alusta alkaen varsinaisia inhokkeja. Ostin langat jokunen vuosi sitten Oulun naistenmessuilta. Mukana ei ollut mainintaa, millä on värjätty enkä siinä tohkeissani alkanut myyjältä edes kyselemään (kun en kuitenkaan muistaisi!).
Vähän turhan pliisut värit miunmakkuun, mutta tulipahan kulutettua. Koululaiset käyttää nykyään vallan lapasia (ja yleensä kaksia päällikkäin), joista osa on mun neulomia, osa mamman aikoinaan tehtailemia (mun tai siskon vanhoja, joita onneksi on vielä tallella jonkun verran).
Saivatpa nyt parit vaihtolapaset.. ja niitähän tarvii, kun harvoin muistavat laittaa märät vanttuut kuivumaan, ja siinä sitten aamuisin tappelevat, kuka laittaa mitäkin käteensä..Peruslapaset
Lanka jotain villalankaa
Langankulutus (66+64) 130g
Puikot 3
Silmukoita resorissa 40, sileällä 44 ja peukalossa 18


Puikoilla on jo seuraavakin työ, Juniorin pitää saada uusi kaarrokeneule ensi vuodeksi. ;o)
Rose Mohairista olen luvannut neuloa keskimmäiselle tyttärelle tunikan, mutta oikeaa Novitaa en ole löytänyt nyt, kun sitä tarvitsisin (tyhmä kun en napannut mukaan silloin kun niitä oli joka kaupassa..).

3 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Nätit lapaset!

Susanna kirjoitti...

Nätit lapaset - kuin karamellit :) Pojatkin käyttävät nykyään lapasia, kiintaat eivät enää kelpaa. Toivottavasti pian pärjää jo ilman lapasia...

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Sussu; sano vaan, jos on uusille lapasille tarvetta... ;o))