Sivut

lauantai 1. elokuuta 2009

Rantajellona

Aloitin uudet sinisävyiset nelinelosen perussukat, jotka nekin menevät lahjaksi. Tällä kertaa miehen hyvällä kalakaverille, joka täyttää pyöreitä vuosia.

Eilenillalla vein lapsia uimaan, mutta sen jälkeen yömyöhäiseen maalasin kattotiiliä. Unohdin rasvata kädet ennen maalausta, niinpä en sitten saanut niitä puhtaaksi pelkällä vedellä ja saippualla vaan vaadittiin vimiä ja kunnon hankausta karhealla keittiösienellä.. eipä noilla käsillä paljon olisi viitsinyt neuloa!Jälkikasvun kanssa käytiin tänään shoppailemassa uudet koulureput ynnä muuta asiankuuluvaa tilpehööriä, kyniä, kumeja ja viivottimia. Kuulemma kesäloma on mennyt äkkiä (no eihän se ihan vielä ohi olekaan, mutta taitaa lapsilla ajatukset jo kääntyä kohti koulua ja syksyä) ja on ollut mukavaa, vaikkei olla käyty missään reissussa.. onnistuttiin välttymään jokakesäiseltä mummulareissultakin..

Uimassa ollaan sitten käyty sitäkin enemmän. Uimakauden loputtua pitää tehdä autoon suursiivous, sieltä lähtee varmaan ämpärillinen rannalta kantautunutta hiekkaa..

Lapset on syönyt enemmän jäätelöä ja juonut enemmän kokista kuin muina kesinä yhteensä. On meillä silti oikeaa ruokaa syöty kaksi kertaa päivässä, ei ole lapset ihan sokerihumalassa kesäänsä viettäneet. Mutta pitäähän kesällä herkutella, ainakin lasten ja ainakin helteellä! Olihan tänä kesänä parikin tosi kylmää jaksoa, mutta ne unohtuu pian ja tuntuu kuin koko kesä olisi ollut yhtä aurinkoa ja hellerajan rikkomista.. meillä hajotetaankin kaikki, miksei sitten hellerajaa!

Eilen muistin vihdoin ottaa kameran mukaan rannalle, sainpahan ikuistettua meidän oman pikku rantajellonan.

Sukkasatoon olisi tarkoitus osallistua tänäkin vuonna! Kaksi kuukautta on pitkä aika neuloa pelkkiä sukkia.. ja sitä ennen pitäisi ehtiä neulomaan huivi lahjaksi, villapusero itselle ja liivi HäjylleFlikalle.
Mistähän tuon ajan repisi? ;o) Ehkä tuo oma pusero jää edelleen haaveeksi.

6 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Mukavia kuvia tutulta rannalta.:)

Taina kirjoitti...

Piti lähteä heti blogikierrokselle tutustumaan teihin virtuaalimaalimassakin. Löysin! :)

MarjutJ kirjoitti...

Teillä on aika upea rantaleijona:)

Kristiina kirjoitti...

Voi jestas noit siun käsiä. Pikkusen hymyilytti tuossa edellisen postauksen alussa tuo "luppoaika". Blogia jo pitempään seuranneena tuntuu, että sellanen on rouvalla tekemisen tahti, että ei paljon tule luppoiltua. Eli jos toiselle luppoilu on laiskana lepäilyä niin toiselle se on ahkeraa neulontaa : )

rebekka42 kirjoitti...

Lapset osaavat nauttia kesästä juuri oikealla tavalla :)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

seijasisko; eihän me muualla osata käydäkään.. ;o)

taina; terve vaan, minäkin löysin jo sinun blogiisi..

marjut; niin onkin oikea hulmuli! ;oD

christina; mutta näkisitpäs ne tiilet! ;oDD
No juu, eipäs sitä paljoa kehtaa pelkästään makoilla kun jo tulee huono omatunto ja sit alkaa mielessä pyöriä uudet käsityöt ja pitää ottaa se keskeneräinen työn alle, että saa sen alta pois..