Sivut

torstai 10. heinäkuuta 2008

Arvonta jatkuu..

Jos joku vielä haluaa arvontaan mukaan, osallistumaan ehtii ainakin parin päivän ajan.. niin kauan, että jaksan keskittyä arpomiseen (ja palkinnon keksimiseen). ;o)


Etelä-Suomen reissusta selvittiin kotiin myöhään tiistai-iltana. Tulipa sitten istuttua autossa muutama päivä. Ristiäisiä vietettiin lauantaina Upinniemen merikappelissa. Poika sai nätin ja näköisensä nimen. Mukava oli nähdä sukulaisiaankin pitkästä aikaa..
Sunnuntaina pitkän harkinnan ja monen äänestyksen jälkeen päätettiin käydä Korkeasaaressa. Korkeasaaren vierailu oli todellinen pettymys! Osa eläimistä istui tai kyyhötti apaattisena häkissään, suurinta osaa eläimistä ei näkynyt lainkaan. Opaskartat oli todella huonot, ja minä suuntavaistottomana olin täysin hukassa ja muiden vietävissä. Pojat tykkäsi reissusta, mutta pienemmille ei varmasti jäänyt mieleen kuin kävely edestakaisin ja ylös alas asfalttia. Sääliksi kävi heitä!

Maanantaina ennen kotiinlähtöä sain miehen suostuteltua ajamaan Soukan ostoskeskuksen ja Menita outletin kautta. ;o) Liikkeen ulkopuolella sattui olemaan mansikkamyyjä, jolta ostettiin pari litraa mansikoita lapsille syötäväksi, että äiti saa rauhassa kiertää lankahyllyjä. Suurensuuria ostoksia en tehnyt, sen verran vain, että menevät saman huonon omantunnon piikkiin kuin edellisetkin törsäykset..

Prymin haikarasakset. Ihanat! ;o))Kaksi vyyhtiä vaalean(punaisen/oranssin?)ruskeaa Kamenaa. Huiviksi tietenkin. Kamenoita pyöritellessäni pojat ilmestyivät viereen norkoilemaan ja joutuivat värituomareiksi. Tuo ruskea kuulemma sopi parhaiten naamaani. ;o)
Tennesseetä 700g, puseroksi itselle. Väri hienostuneen hohtava hernekeitto, kuvassa näyttää haaleammalta.Marimaljakko ja tuikkulyhdyt on Iittalan pysähdykseltä. Niiden värisävy on muistaakseni "pomeranssi".
Me yleensä ajellaan kaikkien tehtaanmyymälöiden ja lahjatavarapajojen ohi niin lujaa kuin mahdollista, joten olin iloisesti yllättynyt, kun mies kerrankin suostui pysähtymään parissa paikassa, eikä edes valittanut mun ostoksista.


Pyykkikone on pyörinyt kotiutumisesta saakka. Keskimmäinen tytär sai mahataudin, joka on jo voiton puolella. Nyt on juniori vuorostaan kipeä. Juniorireppanaa täytyy hoivata koko ajan (nyt onneksi nukkuu omassa sängyssään). Juoksuttaa apukeittiön lavuaariin oksentamaan (yleensä ehditäänkin), vaihtaa ripulivaippaa vähän väliä, roikottaa ja kanniskella sylissä, ja tarjota nälkäänsä maitoa, vaikka tietää, että se kohta tulee ylös.
Isommat lapset on helppoja sairastaessaan, makaavat vain surkeina sohvalla.. pyykkiä toki tulee normaalia enemmän, muttei tarvitse edes ruokaa laittaa..
Saa nähdä käykö tauti kaikki läpi.

Juhannusruusu kukkisi komeasti, mutta jatkuva sade saa oksat painumaan ja roikkumaan surkeina. Harmittaa! Kuvassa pieni Morsionruusu, vasta puolen metrin korkuinen ja hempeän vaaleanpunaisia kukkia täynnä.

Matkalla en paljoa jaksanut neuloa. Vain kaksi ja puoli lapasta! Tarkoitus oli tietenkin neuloa vain yhdet lapaset, mutta kahdesta ensimmäisestä tuli (samalla silmukkaluvulla ja samalla kerrosmäärällä) ihan eri kokoiset. Yritän nyt neuloa molemmille uudet parit.. ;o))

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja ostoksia sait tehtyä matkalla. Nuo sakset ovat aivan huiput!