Sivut

perjantai 2. elokuuta 2013

Jälleen yhdet mysteerisukat

Käväisin eilen Menitan loppuunmyynnissä, eipä sieltä taaskaan tarttunut mitään mukaan.. mutta huvitti sivusta kuunnella myyjän ja asiakkaan keskustelua. Oulussa kuulemma kaikki virkkaavat villatakkia Puro-langasta, jota sitten epätoivoisesti metsästävät kaikista mahdollisista liikkeistä.. No, minä en virkkaa Purosta (voin kyllä myydä pois ne kaksi kerää, jotka omistan..).
Yhtä virkattua liiviä (koska langasta tuskin tulee enempää) olen suunnitellut tekeväni, mutta en nyt oikein tiedä laitanko suunnitelman odottamaan. Jos kerta kaikki muut virkkaavat, niin minä en taida halutakaan! ;oP

No, helteistä huolimatta sain valmiiksi heinäkuun SKA -mysteerisukat.


Malli July 2013 Mock (Sheryl Giles)
Koko L / 70s. (=42)
Lanka Louhittaren luolan Väinämöinen (väri Kurpitsa) ja nauhat Fabel (turkoosi)
Langankulutus 98g
Puikot 2,5, 2,25 ja 2
Tämä traktori ei liity mitenkään aiheeseen, mutta kokeiltiin kuvata sukkia sen kyydissä, kun nyt kerta tuolla meidän pihalla tönöttää. Näköjään vain yksi kuva jäi tänne blogiin.. no, ei se mitään, onpas nyt ikuistettu miehen veljen zetorikin. ;o))


9 kommenttia:

MinnaN kirjoitti...

Ihanat sukat! Mikä väri!!!

MariL kirjoitti...

Upeat sukat, tykkään väreistä ja väriyhdistelmästä oranssi + turkoosi! :)

Juu, en minäkään kyllä virkkaa Purosta mitään liiviä, vaikka Oulussa asunkin. Taitaa olla jonkun pienen sisäpiirin juttu, mutta pieni porukka ei vielä ole "kaikki". ;)

suvi kirjoitti...

raikkaan väriset sukat,piristävä väri :D

Rasa kirjoitti...

Zetor on kuin kukka! Joka pihan kaunistus!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos, eikös olekin ihanan väriset! ;oDD

MariJ; juu, enpäs tiedä, mutta siltä se kuulosti.. mutta aika ankeaksi menee, jos kaikki tekee samanlaista, vai mitä!? ;oD

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hienot sukat- itsekin olen tehnyt samasta langasta. Upea lanka!

Minä olen tavannut 3 ILOtakkia vrikkaavaa, joista 1 tekee eri langasta. Eikä kyseessä ole kuitenkaan mikään sisäpiiri, sen todistaa Ravelryn Oulu- ryhmä.

Kun siellä on vähän keskusteltu mistä lankaa löytyy, on "joku" käynyt ostamassa ne pois. Eikä ole ilmoittatunut mukaan yhteisvirkkaukseen. Eli voi oikeasti olla että ILO takin virkkaajia on Oulun seudulla kymmenittäin :D
Blogoisstakin löytyy asiasta juttua, joten voihan olla että tekijät ovat vain blogien lukijoita.

Henkkoht en pidä ankeana sitä että tehdään yhteisneulota / tai virkkaustempaus ja voidaan yhdessä jakaa ideoita niin että lopputulos on kuitenkin se oma. Sitä vaaraa ei taida olla että kaikki tekisivät samaa mitä neulojiin tulee.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat sukat. Tykkään kovasti väristä. Ihanaa viikonloppua sinulle.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Rasa; en nyt ihan kukkana pidä, mutta hauskan näköinen se on kuitenkin. Onneksi tuo on meillä vain väliaikaisesti parkissa.. ;oD

Mari; Voi kait se hteisneulonta olla hauskaakim. Itse ne niin tykkää.. mennä muiden mukana.

enkuli; Kiitos! ;oD

Hepsi kirjoitti...

Ihanat sukat! Näitä taisin jo Ravelryssakin ihailla tai ainakin jossain.

Yhteisneulonta on aina minusta mukavaa, koska voi vertailla tekemisiään. Ja ainahan noita suosittuja malleja neulotaan vaikka kuinka paljon. Eräänlaista yhteisneulontaa sekin. =) Noista Puro-jakuista olen kyllä lukenut blogeista, mutta itse en ole innostunut.