Sivut

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Ja luumunvärinen jakku..

..vähän pienemmälle tyttärelle..

Jakku on versioa kahdesta eri ohjeesta. Mallikerta (jota nyt ei hirveän vaikea olisi ollut itsekään keksiä ;oP) on Ravelrysta vauvan ja taaperon jakusta neulejakusta, mutta muuten neulottu samalla ohjeella kuin edellinen isosiskon jakku. Muuttelin vain silmukkalukuja pienemmiksi, ja sovitutin neuletta tyttärellä vähän väliä.


Malli Helena / February Lady Sweater
Koko ~130cm
Lanka SandnesGarn Duett (luumunvärinen)
Langankulutus 5 kerää
Puikot 4 ja 5

Tein villatakista muistiinpanoja matkan varrella, mutta olen ne ehtinyt jo hukata.
Taisivat mennä roskiin aamuisessa siivouspuuskassa, kun kävin läpi lipastoni sisällön. Järjestelin sukka-, lapas-, huiviohjeet omiin kansioihinsa (aakkosjärjestykseen) ja sekalaiset ohjeet vielä omaansa. Jos sieltä sitten helpommin löytyisi sopiva ohje joka inspiraationiskuun, toivottavasti.
Tyttäret mansikkamaalla etsimässä marjoja. Niin kuin kuvakin varmasti paljastaa, tänä vuonna sato jää erittäin heikoksi.  Meidän entinen hovihankkija, josta ennen haimme herkulliset mutta sitäkin kalliimmat mansikat,  lopetti mansikanviljelyn. Ostinkin jo  varalta viisi laatikollista marketista, ettei ihan ilman jäädä..

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kauniita jakkuja molemmat! Värikin miellyttää silmääni. :) Tuo kaarrokeosa näyttää hyvältä, kun olet tehnyt sen sileänä (minä olen nähnyt ja tehnyt itse vain aina oikeana).

Hepsi kirjoitti...

Kaunis on tämä toinenkin jakku!

Auli kirjoitti...

Hienoja ovat ja olen samaa mieltä siitä, että sileä etumus on kaunis.

MariL kirjoitti...

Nätti jakku on tämäkin!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos!
Tykkään itsekin enemmän tuosta sileästä, minusta ainaoikeinneule ei näytä kivalta noin paksusta langasta, siksi vaihdoin. ;o))

Unknown kirjoitti...

Ui tämä on tosi söpö! <3