Sivut

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Väriä elämään

Koska mieli on harmaa ja maa valkeana ja uutta lunta tulee koko ajan, vaadittiin vähän väriä kehiin. Oikeastaan aloitin nämä sukat jo pääsiäislomalla, kun piti pakata mukaan joku helppo neule, siltä varalta että ehdin mummulassa lainkaan neulomaan.. Edellisen työn kanssa meni muutenkin niin kauan, että vaikka yleensä suunittelen mielessäni seuraavaa ja sitä seuraavaakin neuletyötä ja vielä jostain välistä tippuu uusia ideoita, nyt ehdin kadottaa kokonaan ajatuksen punaisen langan. Siksi ihan perussukkaa!


Perussukat
Koko 42
Lanka Regia (Design Line by Kaffe Fassett), lisäksi varpaissa "perintölankaa"
Langankulutus 105g
Puikot 2,75
Silmukoita varressa 60, jalkuimessa 56


Ja sitä lunta meillä tosiaan riittää. Siitä todisteeksi pari kuvaa, joista ensimmäisessä talon lippalakki. Lumi on jo pudonnut maahan, mutta roikkui tuossa siinä ja siinä -vaiheessa varmaan pari viikkoa.


Toisessa kuvassa lasten tekemä lumiakka, jonka koira pisti matalaksi seuraavana aamuna, kun oli vähän aikaa irti pihassa.

Ai niin, lupasin laittaa maininnan SeijaSiskon arvonnasta. Näin saan ahnehdittua itselleni kolme arpaa. ;oP
3 kommenttia:

Kirsi... kirjoitti...

Ihanan värikkäät sukat - piristää näin takatalven keskellä. Täälläkin päin Suomea on ollut pari päivää todella syksyisen kylmä keli, mutta toivotaan, että se kevät VIHDOINKIN koittaa pian...Nautitaan siihen saakka villasukista, takkatulesta ja kynttilänvalosta!

merkku kirjoitti...

Kaikki kunnia perussukille!Ihan kivaa vaihtelua välillä ohjeiden seuraamisen lomassa.Kivan väristä lankaa.Mäkin olen kovasti mieltynyt punaisen eri sävyihin.Lankakokoelmaani kun katson,niin kovin punavoittoista on :)

Pilvikirsikka kirjoitti...

Kauniit sukat. Näyttäis noita villaisia vielä tarvittavan, kun lauantaillekin on luvassa ankaraa lumisadetta.