Sivut

lauantai 10. joulukuuta 2011

Poppana

Meille saapui eilen uusi perheenjäsen. (Ja täytyy myöntää, että se on aika söpö.)

Lapset on jokainen vuorollaan kinunnut koiraa, mutta se on ollut ehdottomasti nounou. Nyt kun Mies hoksasi haluavansa metsästyskaverin, siinä ei enää mielipiteitä kyselty. Eli kaikista (vaimeista) vastustuksistani huolimatta meillä nyt on koira. (Suomen pystykorvan ja Karjalan karhukoiran kielletyn rakkauten hetelmä, jos jotakuta kiinnostaa.)

Onneksi meillä noita innokkaita koiran hoitajia riittää, koska minä aion laistaa pissattamiset sun muut mahdollisimman pitkään..

Nimi koiralle keksittiin jo aikoja sitten, ja se on Tehotyttöjen (lasten piirrossarja) mukaan Poppana.


Juuso -kissa reagoi aika ikävästi nähdessään Poppanan. ;oDD

11 kommenttia:

Hensu kirjoitti...

http://keepitsimply.blogspot.com/ lukijaks?

Leena kirjoitti...

Onpa tunteita herättävä postaus, joten tunnen pakottavaa tarvetta vastata. Ensiksikin nimi on aivan loistava (sanoo kutoja). Toiseksi, minä olen sinua vanhempi ja tässä asiassa ainakin kokeneempi. En usko että pystyt pitämään päätöstäsi. Kyllä niitä innokkaita pissattajia nyt riittää, mutta ajattele n.14 vuotta, ja kukas se lopulta hoitaa itse asiassa koko poppoon. Kolmanneksi, otan osaa Juuson tunteisiin.

Seijasisko kirjoitti...

Onpa sulonen!<3 Onnea uudesta perheenjäsenestä. Poppana on mukava nimi.

Irena kirjoitti...

Suloinen on Poppana!
Eiköhän Juusokin totu ajan kanssa :D

Kangaskasa kirjoitti...

Ihana Poppana! Onnea uudesta ja ihastuttavasta perheenjäsenestä!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Heh, tuon kissan reaktion nyt arvasikin, mutta ai että, mikä ihanuus tuo Poppana!

Juu, kyllä lahjat kannattaa ostaa itse, saa mieleisensä ;). Eka jouluna kun niin tein se tuntui vähän säälittävältä, mutta nyt vain ja ainoastaan järkeenkäyvältä. Miksi stressata muitakaan epämääräisillä vihjauksilla toiveistaan!

Kristiina kirjoitti...

Voi kun hän on suloinen. Toivottavasti Juuso alkaa pikkuhiljalleen toipua järkytyksestä : )

Marika kirjoitti...

Söötti on hän mutta ymmärrän hyvin fiiliksesi(jotka jaan) Minä nimitin joskus tytätäni ja hänen kavereitaan juurikin noilla samoilla Tehotyttöjen nimillä ! :-)

Päivikki kirjoitti...

Voi, miten söpö pieni koiruus =)

intsu kirjoitti...

Onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Niinhän minäkin aluksi vastustin koiran hankintaa,vaan kun mies innostui lasten kinuamiseen,niin minkäs sille ylivallalle mahtoi. Äitin koirahan siitä tuli. Se eka labbis eli 12v ja kyllä mä itkin kun se kuoli. Nyt on tää toinen ja silläkin on jo 13. elinvuosi menossa. Mä aina sanon,että kun ihmiset puhuvat urastaan,että mulla on uraputkia takanapäin kaikenkaikkiaan jo 24v koirankarvojen imuroijana:D Niin suloisia ja söpöjä eläimet kuitenkin ovat,on se lemmikki kissa tai koira. Paljon enempi ne antavat kuin ottavat.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos kehuista vaikkei Poppana niitä itse ymmärräkään, mutta ihan suloinen se kyllä on.
Tässä nyt opetellaan tuntemaan koiraa, mitä mikäkin hännänheilautus tai haukahdus tarkoittaa..
Ja kyllä, mä TIEDÄN, että mun hoidettavaksihan tuo jää, mutta aattelin pitää perhettä siinä uskossa, etten koskekaan koko koiraan. No, arvaahan sen, kuka ne ruokakipat nyt jo täyttää..

Ja Juuso on edelleen järkyttynyt. Kovasti haluaisivat tutustua, mutta kun eivät uskalla mennä metriä lähemmäs toisiaan.. ;oDD