Sivut

torstai 18. marraskuuta 2010

Lapaskuun tokat

Eikä näissä mennyt kuin kymmenen päivää.

Meikäläisen Allit.

Ei kun Ailit. Pitihän tuota mallia kokeilla, kun kaikki muutkin on. En nyt mitenkään lääpälläni tai myyty ole, mutta paremminkin mielialalla "menettelee, ok, ihan kiva". Tyttäret tykkäs, ja sehän on tärkeintä. Aion neuloa toisetkin!Ailin lapaset
Koko noin 140cm (ovat omalle kohta 9vee Blondiinilleni)
Lanka TopWoolia (luumunvärinen) ja Raitaveikka
Langankulutus 71g
Silmukoita varressa 40, kämmenessä 44
Puikot 3,25
Muuta Sain ihan luvalla neuloa eriparilapaset, ettei tarvinnut kohdistaa Raidan värejä ;o)

Jos joku ihmettelee tuota kuvaa.. niin olen tainnut useammankin kerran mainita, että meillä ei mikään pysy ehjänä. No, nyt särkyi kamera. Juniori sen nappasi kirjakaapin päältä, otti muutaman kuvan ja palautti kameran paikoilleen zoomi vintturalla. Eipä taas naurata.


Liljalla tuli puolivuotistaival täyteen. Tai tuli jo 10. pvä.
Ja koska Juniorilla oli tänään kerhokuvaus, piti sinne pikkusiskokin raahata ikuistettavaksi. Kotona oli vielä niin söpönen mekossaan, että kuvasin vähän lisää..Neuvolassakin käytiin viime viikolla.
Neidin tämänhetkiset missimitat on 6970g ja 64cm, painoa kuulemma tullut hyvin (no onhan noita makkaroita), pituutta hieman huonommin. Sai luvan harjoitella istumista (syöttötuolissa).. Terkkarin syynissä liikkui sen verran pöydällä eteenpäin, että terkkari innoissaan kirjoitti neuvolakorttiin "ryömii".. Syömistä on harjoitellut jo kuukauden verran, nyt menee jo pienet määrät aamu- ja iltapuuroa ja päivisin hedelmäsoseita. ;o)
Edittiä: niin, ja lähete karsastuspolille saatiin tälle(kin) neidille. Ensimmäiset kuukaudet silmät oli ihan suorassa, ja minä olin jo toiveikas.. mutta ei, niin vain alkoi silmät "vippasemaan". Vasenta silmää käyttää selvästi enemmän, oikea meinaa mennä kieroon. (Näkyy kuvissakin.) Harmitus!

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kyllä on söpöinen puolivuotias!

Marleena kirjoitti...

Kivat nuo lapaset, aattelin, että olet ihan tarkoituksella tehnyt raidoituksen erilaiseksi.
Vauva on pieni hurmaajatar! .-D

Matleena kirjoitti...

Voi tuota Liljan suloutta! <3 Mitäs siinä nyt yksi vähän karsastava silmä haittaa. Sehän sitä paitsi korjaantuu.