Sivut

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Väriterapiaa

On nuo neulomukset ollut jo pidempään niin sinisävyisiä, että pahaa tekee.. no, ei sentään, mutta pitää noita omiakin värejä välillä hankkia.

Lumoava lanka oli saanut hyllyihinsä vironvillaa, joten sitä piti lähteä ostamaan, kun olen siitä jo niin kauan haaveillut. Punaista lähdin hakemaan, mutta tuo vihreä vyyhti tahtoi ihan välttämättä mukaan myös.
Kaksi tulevaa Revontulta. ;o)Cittarin alessa hairahduin sitten näihin 7veikkoihin, 3e/kerä. Suunnitelmissa olisi virkata torkkupeitto, mallista en vielä tiedä, luultavasti ihan perusisoäidinneliötä..Mies kävi eilen HäjynFlikan kanssa parin kilometrin päässä poimimassa karpaloita. Saaliina melkein puoli ämpärillistä, nyt ovat hakemassa lisää.. Mies jos tietäisi, että tv:stä tulee Robin Hood, tulisi kiire kotiin.. Ihanan väkeviä (ja kuulemma terveellisiä) "aikuiseen makuun" sopivia marjoja, meillä ainakin lapset niitä muka yökötteli..Tälläinen ruusunreppana vielä kukkii viimeöisen pakkasen jäljiltä.Ja kyllä, sininen lahjahuivi on edelleen kesken..

5 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Ai nytkös sitä vironvillaa on viimein saapunut näillekin perukoille? Oon käynyt Lumoavan sivuilla kyttäämässä en nyt ihan joka päivä, mutta ainakin joka viikko, milloin sitä tulee. Täytyneekin käydä livenä hiplaamassa, jahka tilipäivä tulee. :)

Raitalammas kirjoitti...

Kiitos väriterapiasta!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

MariJ; liity sinäkin ravelryyn, ja ole aikaasi edellä! ;ODD

Lammas; ;o))

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa ihania värejä. Nuo langat ovat herkullisia.

Nasti kirjoitti...

Oi, karpaloita!