Sivut

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Tunnustus ja sukkasatoa

Seijasisko ja Minsku heitti tunnustuksella. Kaunis kiitos teille kummallekin, ja anteeksi etten ole ehtinyt aiemmin jatkaa.Tunnustuksen sääntöihinhän kuuluu, että se jaetaan eteenpäin seitsemälle ja samalla kuuluu kertoa itsestään seitsemän asiaa. No, minä olen viikon varrella miettinyt pääni puhki, millaisia totuuksia kehtaan itsestäni (jälleen) kertoa..

1. Ulkonäön lisäksi alkaa pettää myös "oikea" näkö.
Pienet tekstit alkoi vähitellen kutistua niin näkymättömiin, että kävin kuun alussa elämäni ensimmäistä kertaa optikolla. Ehkä jo ensi viikolla saan lukulasit, joista olen ihan innoissani!

2. Kävin samantien myös parturissa. Tukka lyheni puoleen, ei ylety kunnolla korvan taa. Viimeksi kävin noin vuosi sitten, hah. Kampaajan mukaan hiukseni olivat palautuneet (raskaudesta) "normaalitilaan", eli olivat paksut, karkeat ja taipumattomat kuin hevosen jouhi. ;o)

3. Koko kesän olen kipuillut, joten otin itseäni niskasta kiinni ja kävin lääkärissä valittamassa. Verikokeiden tulosten mukaan reuma-arvot on kohollaan ja sain lähetteen jatkotutkimuksiin. Suvussa on nivelreumaa, mutta katsotaan nyt miten tämän ämmän käy..

4. Hammaslääkärissäkin pitäisi käydä, mutta olen hammaslääkärikammoinen :oO.

Siinähän ne sairaskertomukset oli, sitten kivempiin asoihin.. ;o))

5. Herään nykyään joka aamu 6-6.30 välillä, vaikka nukkuisin mielellään muutaman tunnin pidempään. Joskus saan jopa juoda aamukahvini ihan rauhassa, mikä onkin päivän paras aloitus..

6. Jos neulominen on jumissa, yksikätisesti (vauva kainalossa) voin ainakin surffailla.. olen löytänyt Ravelryn ihmemaan. Liityin sinne mukaan aikoja sitten, mutta vasta nyt olen päässyt jyvälle sivuston hienouksista ja voisin kierrellä vaikka kuinka kauan..

7. Käsitöiden lisäksi tykkään leipomisesta (ja säilömisestä).


Monessa blogissa tämä näyttää jo olevankin, mutta ei varmaan haitanne, jos saatte toistamiseen.. laitan tämän nyt eteenpäin vaiks seuraaville:

- Soft side on life
- Onnen Aikaa
- Scaritsan villat
- Kissailua ja kässäilyä
- Pujoliivi
- Bambupuikot puutarhassa
- Handy maid

Sukkasatoa on valmistunut yhden sukkaparin verran. Tarkoituksenani on sukittaa ainakin oma perhe, ja ensimmäiseksi neuloin sukat miehelle. Ei sitten kehtaa huomautella mitään lankaostoksista, kun näkee, että ihan tarpeeseen kaikki langat tulee.. ;oPPerussukat, koko 43
Lanka Maija
Langankulutus 122g (2 kerää sinikirjavaa ja jatkona siihen erittäin epäsopivan vihreää)
Puikot 2,75 ja 3
Silmukoita 60
Sukkakuvista näkee, mitä meillä on "harrastettu". Puuhommia ja marjanperkausta. Puita riittää taas pariksi vuodeksi, ja varmaan puolukoitakin. Mies noita puolukoita kävi haalaamassa "toiselta puolelta" Suomea, minä olen vaan perannut.. Ja osan keittänyt mehuksi, hyytelöäkin kokeilin ensimmäistä kertaa. Nam!

Syksyn värejä puutarhasta..

5 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Nätit sukat ja niin ihania syksykuvia! :)

♥ Hannah kirjoitti...

Kaunis Kiitos tunnustuksesta! Nuo sukat on ihanan "suomalaiset" väritykseltään ja lanka näyttää käyttäytyvän niinkuin pitää eikä muodosta lätäköitä....
Onkohan luonto järjestänyt asian niin että ennen talven tuloa me saadaan kylpeä värien yltäkylläisyydessä jotta jaksetaan pitkän ja kylmän talven yli? Ihania omenia, tulee varmaan hyvää hilloa tai piirakkaa!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos Mari. ;o)

Hannah; ole hyvä vaan, tunnustus kuuluu sinulle! ;o))
Noita syksyn värejä kyllä jaksaa joka vuosi ihmetellä ja ihailla, kyllähän niiden kauneudesta varmaan jotain voimavaroja saa ankean talven varalle!
Eilen maistoin noita pikkuomppuja, olivat mielestäni ylikypsiä.. lapset tykkää niistä, minä tykkään enemmän antonovkasta, joka on ihanan kirpeä ja väkevä. (Ja väkevyys jopa säilyy leipomuksissa..)

- H - kirjoitti...

Mielenkiintoista kuviota tuli Maijasta tuota kokoa neulottaessa. Kauniit sukat.

kio kirjoitti...

kiitos tunnustuksest! :) ihania syksyisiä kuvia!