Sivut

lauantai 6. helmikuuta 2010

Kurkunlämmitin

josta meinasi tulla kurkunkuristaja. ;o) Kannattaa siis laittaa tarpeeksi silmukoita kaulan resoriin!Kauluri tyttärelle
Ohje Novita Kevät 2006
Lanka Vuorelman Veto (ja valkoinen Maija ja pinkki Nalle resorin vuorina)
Langankulutus 74g (jee, jälleen yksi kerä kokonaan pois jaloista pyörimästä)
Muuta Mieluinen tekele tuntuu olevan, kauluri on valmistumisensa jälkeen ollut neidillä kaulassa joka ulkoilulla, vaikka pelkäsin kommenttia "se kutittaa ja kuristaa, en halua käyttää.."


Tämmöinen ylösalaisin kuva haluttiin vielä otettavaksi. (HäjyFlikka roikottaa pienempää jaloista.)Sain vihdoin hakea postista Hailuodon Luovon Puojista tilaamani langat miehen tikkuripaitaan. Pusero onkin päässyt jo hyvälle alulle, kröhöm, kolmisen senttiä resoria valmiina. Vasen etusormi on jo kipeänä, kun olen yrittänyt neuloa 7veikan paksuisesta langasta mahdollisimman tiukkaa 2,5 puikoilla. Taitaa syntyä hartiavoimin tämä paita!Tämä oululainen jii-kieli ei muuten ole vieläkään oikein iskenyt meikäläisen kaaliin. Nuo langatkin tilasin omasta mielestäni Luodon Puodista, eikä siis Luovon Puojista, niin kuin näyttäisi olevan ihan virallinen nimi. ;oD
Mies kun ei osaa muuta kieltä kuin oulua, niin hänen kiusakseen aina sanailenkin, että on niin kylymä, että on käjet ja jajat jääsä.

Itse puseron käytöstä meillä on jo käyty pientä keskustelua.
Miehen mielestä kun se on sitten KÄYTTÖvaate. No juu, tietenkään se ei ole juhlapuseroksi tarkoitettu, mutta ei myöskään sotkettavaksi ikilikaan autorempassa. Jos herra huoleton onnistuu sotkemaan vaatteensa niin, että lika ei lähde hyvä jos 60asteessa, niin mites hoidetaan tuommoinen vaalea, käsinpestävä villavaate, haloo! Mutta käytönjälki kuulemma saa ja pitääkin näkyä. Argh!

5 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Kiva kauluri! :)

Marjut kirjoitti...

Kauluri on tosi tyttömäinen! Ja vaatteiden käyttöäkin on niin monenlaista.

outi kirjoitti...

Mulloli kerran tommonen hailuotolainen ja se oli nimenomaan käyttövaate. Mutta naisihmiset harvemmin makaa missään rasvamontussa. Kesti pitkään (puhtaana) ja kului aikojen saatossa puhki. Sun pitää perustaa ukkokullallesi jokin toinen rakas vaate niihin remppahommiin. :)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos Mari ja Marjut, te jaksatte aina kehua ja kannustaa!

Outi; no käyttövaatehan se hailuotolainenkin toki on, mutta pelkäänkin että mies sotkee sen sellaiseen pikeen, ettei ikinä lähde. On nimittäin sen sortin taaplaaja. ;o)
Vaikka tyhmäähän se on jo etukäteen kiukutella! ;oDD

Irina kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinulle ja aurinkoista laskiaissunnuntaita!