Sivut

sunnuntai 23. joulukuuta 2007

Hyvää Joulua!

Ihan turhaan eilen odottelin siivousinspiraatiota.. ei sitä tullut, mutta kun alistuneesti huokaisten tartuin imurinvarteen, niin jo alkoi villakoirat nurkista hävitä. Sain jopa lattiat pestyä ja lakanat vaihdettua. Eli meillä on joulusiivous tehty, jee.

Mies on "valmistanut" kinkut. Tietääkseni normaalisti ihmisillä kinkku paistetaan yön aikana uunissa, mutta meillä se vaatii monen päivän työn. ;o)) Herra isäntä oli kolmen päivän reissulla Kitkalla. Olivat siellä äijäporukalla yhden kaverin mökillä palvaamassa kinkkuja. Saunan lauteet oli kuulemma olleet täynnä omia ja tuttujen ja tutuntuttujen lihoja (kinkkuja, lammasta, poroa).

Laatikot ostan laiskasti valmiina. Muutama vuosi sitten tein lanttu-, porkkana- ja perunalaatikot itse, ja vaikka meillä oli vieraitakin, laatikoista jäi aina suurin osa yli, joita sitten heitin pakkasesta roskiin helmikuussa..
Italiansalaatti ja rosolli on huomenna _pakko_ tehdä, nam nam, muuten joulu ei ole joulu. Tai muut varmaan pärjäisi ilman niitä, mutta minun jouluuni ne ehdottomasti kuuluvat!

Kaupassa pitää vielä käydä, kunhan ne aukeavat. Viimeiset lahjat on ostamatta, ja tietysti ruokaostoksia täytyy tehdä.


Tämän tonttuperheen kera toivotan kaikille satunnaisille kävijöille (ja jos vakiolukijoita sattuu olevaan, niin sellaisillekin tietysti):

OIKEIN HYVÄÄ JOULUA!!

(JA PALJON SUKLAATA)!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joulun aikaa rauhaisaa,
vuotta hyvää alkavaa !