Sivut

torstai 2. toukokuuta 2013

Kaksi pari uunista ulos

Parit sukat valmistui jo männä viikolla. Piti vain erikseen inspiroitua kuvaamaan ne. Tässä ne on kuitenkin yhdessä kuvattuna. ;o))


Jo vuosia lankalaatikossa on pyörinyt yksi virheostos Oulun käsityömessuilta. Monesti olen kerän ehtinyt kaivaa esille ja luoda silmukat. Ja melkein yhtä monta kertaa olen silmukat purkanut, ja heittänyt kerän takaisin laatikkoon, sinne mahdollisimman näkymättömiin. Nyt sitten päätin, että langan on hävittävä tästä taloudesta, enää ei auta luovuttaa.

Undulating Rib Socks (Ann Budd)
Koko 42
Lanka jotain bambusekoitteista sukkalankaa
Langankulutus 71g (sitä jäi vielä!)
Puikot 2 ja 2,25

Nämä sukat menevät lahjajemmaan, luulisi jonkun sukulaismiehen ilahtuvan näinkin rumista sukista. Tai minusta sukat ovat rumat, HäjyFlikka taas tykkäsi niistä kovasti.. mutta meillä onkin täysin erilainen maku.Maaliskuussa Ravelryssa neulottiin mysteerisukkia. Ohjeella tuli minusta todella hyvin istuvat sukat, joten halusin ensimmäisen lahjaksi menevän parin lisäksi neuloa toiset itselleni (sopivaa lankaakin kun löytyi jemmasta).


SOCK STRAP (General Hogbuffer)
Koko L/42
Lanka Schoppel-Wolle Crazy Zauberball
Langankulutus 89g
Puikot 2

Yritin jakaa kerän kahtia, että olisin saanut kaksi samannäköistä sukkaa, mutta jostain syystä en löytänyt kahta samanlaista värijuoksua. Aluksi olin vähän pettynyt sukkien väritykseen, mutta mitä enemmän niitä katselen, sitä enemmän tykkään. Ihkut! Onneksi sukat ovat minulle itselleni! ;oDD


5 kommenttia:

satunNainen Paula kirjoitti...

Oi, miten kauniit!
Ihanan raikas sävy toisissakin, mutta jos valita pitäisi, niin harmaat!! :o)

Pitko kirjoitti...

Hei vaan, kivoja sukkia olet tehnyt! :)

Prusiluska kirjoitti...

Kauniita ovat molemmat.

Inkeri kirjoitti...

Punaiset sukat on nätit ja mallikin kiva. Ei noissa tummissa sukissakaan mitään vikaa ole.

Marleena kirjoitti...

Ihanat sukat! Tummatkin sukat on ihan hyvät, miksi ne muka on rumat?
Mainio tuo edellinen huivi! :)