Sivut

maanantai 10. toukokuuta 2010

Lähdön hetkellä

Sisko pyöräytti poijan tuossa viime kuun lopulla yli 2 viikkoa etuajassa. Lähetin heti vauvelille ostovaatteita lahjaksi, mutta halusin vielä neuloa jotain. Jotain helppoa ja nopeatekoista, kun ei ole oikein osannut keskittyä käsitöihin viime aikoina.Eli Vauvan asusteet, jotka toivottavasti mahtuvat suunnilleen yhtä aikaa, kun kerrankin on sävy sävyyn..
Lankana Sublime baby cashmere merino silk dk (beige, sininen ei babya)
Langankulutus 78g
Myssyn "mitat" 30s, kavennukset ja levennykset 14-14-9-9-14-14 (ihan itselle muistiin)

Omalle vauvalle tekaisin tietysti samanlaiset vermeet
Näissä lankana sama Sublime, teeteen Primavera ja Wetterhoffin Sofia
Langankulutus yhteensä 108gMeillä vietettiin eilen äitienpäivää pihahommissa. Tytöt olivat alusta saakka mukana haravoimassa ja siivoamassa pihaa, mutta (isot) poijat vääntäytyivät työn ääreen vasta kun kerrottiin, että kohta haetaan kotipizzat, ja ne jotka eivät ole tehneet töitä, saavat tyytyä verilättyihin.. ;o))

Minä en ole malttanut pysyä poissa haravanvarresta muutenkaan, mutta eilen tuli rehkittyä luultavasti vähän liikaa.. illalla ja yöllä vatsa oli tosi kipeä, en enää tiennyt supisteleeko vai vauvako vain voimallisesti potkii. No tänään päätin ottaa rauhallisemmin ja pestä perintöastioitä takaisin kaappiin (mies sai keittiönkin tapetoitua) ja palautella lankoja omiin laatikkoihinsa.
No, mies ehti jo lähteä katsastamaan autoa, kun lapsivedet alkoi valua. Joten yritän täällä pysyä rauhallisena ja odotella miestä kotiin.. ;o

13 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Onnea matkaan!

Minna kirjoitti...

Oi, mitä uutisia! Onnea ja voimia loppusuoralle!

outi kirjoitti...

Voi olla että olen auttamatta myöhässä, mutta silti piti tulla tsemppaamaan. Onnea kovasti loppurutistukseen. Pitelen täällä peukkuja ja kaikkia, että touhu luonnistaa mukavasti. Jännää!

Marjut kirjoitti...

Luultavasti minäkin olen myöhässä, mutta kovasti onnea matkaan!

Susanna kirjoitti...

Onnea matkaan minultakin!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hirmuisesti ja toivottavasti kaikki menee hyvin.
-Nonna-

MariL kirjoitti...

Ihanat vauvasetit! :) Ja aika viime tingassa sait valmiiksi, et varmaan vähään aikaan nyt sitten ehdikään neuloa. :) Onnea matkaan ja toivottavasti homma hoituu pikaisesti! Meillä meni melkein puolitoista vuorokautta lapsivesien menon jälkeen ennen kuin kuopus oli maailmassa.

Puffala kirjoitti...

Onnea matkaan! Pidän peukkuja ja elän hemgessä mukana!

PS.Ihanat setit!

Matleena kirjoitti...

Voi teillä taitaa olla vauva jo syntynyt, mutta kaikkea hyvää toivottelen silti synnärireissulle! :) Kauniit setit olet tekaissutkin serkuksille!

Irina kirjoitti...

Minäkin toivotan onnea matkaan!

-sanna- kirjoitti...

Toivottavasti kaikki menee hyvin, onnea matkaan!

Marleena kirjoitti...

Nätit vauvasetit molemmat. Toivottavasti vauva on jo syntynyt!

Tarja kirjoitti...

Mie myös toivon,että kaikki on sujunut hyvin!