Sivut

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Jämäsukat

Ihmisellä pitää olla tavoitteita!

Ja mulla oli lähimpänä tavoitteena saada kesäkuulle yli kilon langankulutus (tuolla tenneesseneuleella pääsin hyvään alkuun), joten piti keksiä jokin nopea työ, joka veisi paljon lankaa..

Eli syntyi jämälankasukat, aika mauttomat mutta kuitenkin. Sain jo huhtikuussa haasteen osallistua hyväntekeväisyysneulontaan, ja nämä menevät sinne. Laitankin samalla haastetta eteenpäin.. eli Sinä, joka tykkäät istua auringossa neulomassa, osallistu edes yhdellä sukkaparilla. ;o))


Perussukat, koko 46
Lanka 7veikkaa, paksua ja ohutta Flotte sockea, Sisua, Jaegerin Matchmakeria
Langankulutus 172g
Silmukoita 56
Puikot 3 ja 3,5


Nyt tarttis päästä seuraavan työ kimppuun (jota varten hain sittenkin pari kerää ompunvihreää Tennesseetä). Ei muuta kuin vaatteet päälle, lanka ja puikot kainaloon ja aurinkoon hyttysten syötäväksi. ;o)

5 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Mut nää onkin jotenkin niin hellyttävät ;) Ja hyvään tarkoitukseenki vielä. Hyvä tarkoitushan on jo jämälankojen käyttö :)

Matleena kirjoitti...

Taidanpa ottaa haasteen vastaan, vaikka en aio kutoa näitä sukkia "ulkotyönä" auringosta nauttien vaan "autotyönä"! On nimittäin tulossa pitkä viikonloppureissu ja siis hyvää aikaa kutoa. ;)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

No juu, onhan nuo ihan hauskat. ;o)

Hyvä Matleena! Kyllähän nuo paremmin autotyöksi sopiikin..

Kiki,purkaja kirjoitti...

Mukavan näköiset sukat, nuo tummat raidat ryhdistävät kivasti. Kyllähän tässä omassa yltäkylläisyydessä (sängynalus lankaa pullollaan) pitäisi ottaa haaste vastaan ja antaa puikkojen suihkia, oli sitten ulkona tai sisällä, mutta juuri kolottaa siihen malliin sormien tyviniveliä, että pakko pitää sormia levossa ja hakea kylmäpakkaus sormia rauhoittamaan, että voi tehdä töitä vielä puolitoista viikkoa... jos sitten lomalla pystyisi/ ehtisi vähän neulomaan. Nauttaan kesästä!

Irina kirjoitti...

Jopa onkin kauniin väriset sukat!Taidanpa minäkin tikuttaa noita lankanytösiä sukkiin. Isoihin, jotta saan monta nytöstä tuhottua! Siis tämähän tapahtuu luultavasti vasta syyspuolella kesää!
Kesänjatkoja (saatiin vihdoin tännekin kesä)!