Sivut

keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Sori vaan mutta

..siirrän arvontaa vähän myöhemmäksi.. taitaa kuitenkin mennä aikaa ennen kuin 10 000tulee täyteen. Jollain ihme sisälukutaidollani pikaisesti vilkaisin, että jee, 1000 kävijää kohta täynnä. Nyt en kyllä enää ymmärrä miten senkin laskin, mutta hällä väliä, ei tämä niin vakavaa ole. ;o)

Mutta jottei tämä ihan turhanpäiväiseksi jaaritteluksi jää, laitan kuvan ensimmäisistä valmistuneista lapasista. Oransseistakin toinenkin lapasen on jo puolivalmis, en vaan viitsi kuvata uudestaan.Oulunseudun neulojat järjestävät KIP- päivän (Kauppatorilla lauantaina 14.6.08 klo 10-14) hyväntekeväisyystempauksena, ja nämäkin lapaset menevät siis Venla-Apu ry:lle.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti löydät pian edulliset kangaspuut. Kangaspuita on varmasti pilvin pimein ullakoilla ja aitoissa käyttämättöminä turhaan odottamassa kutojaa, mutta monilla on tapana turhaan säilöä tavaroitaan laittamatta niitä kiertoon tarvitseville. Onko muuten tuon Shetland Trianglen ohjetta jossain suomenkielisenä? Minä en nimittäin ole yhtän perehtynyt vieraskielisiin neuletermistöihin. Jokohan olisi aika opetella...

Anonyymi kirjoitti...

Melkain on tälläkin viikolla lapasia tarvittu, niin kylmää on välillä ollut. Pitäisikin joskus neuloa puuvillaisia kesälapasia!

Kristiina kirjoitti...

Oikeastaan siun neulomasta pitsihuivista sain äkillisen ahaa elämyksen, että tietysti miunkin pitää neuloa pitsihuivi lahjaksi, anopille. Miten en tajunnut aikaisemmin! No Shetland Trianglen ohjetta en enää ehtinyt hankkia, sen verran kiire tulee, synttärit juhannuksen jälkeen, mut nyt on kirja tilauksessa. Miekin haaveilen kangaspuista ja kutomisesta, ehkä sitten joskus eläkkeellä...

Satu U kirjoitti...

Hyvää Juhannusta!