Sivut

perjantai 25. toukokuuta 2012

Twisted Flower

Kaikesta keväisestä touhotuksesta huolimatta olen ehtinyt vähän neulomaan. Siitä todisteena ensimmäinen Cookie A:n ohjeiden mukaan neulomani sukkapari. 


Twisted Flower (rav.link)
Koko 36/37
Lanka Regia 4-fädig (oranssi)
Langankulutus 76g
Puikot 2 ja 2,25Kaunis malli, tykkään kovasti!
Ja täytyy myöntää, että oli vaihteeksi mukava neuloa nyhertää tarkan ohjeen mukaan iänikuisten kunhan-päästelet-sileää-perussukkien sijaan. Tykästyin sekä tähän malliin että itse Sukkia rakkaudella -kirjaan niin, että ostin sen sitten omaksi. ;o)

Nämä sukat menevät läksiäislahjaksi Juniorin kerhotädille, joka syksyllä jatkaa opintojaan..

 11 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Aivan upeat sukat! Varmaan aika koukuttava malli.

Altocumulus kirjoitti...

Todella kauniit ja vois hyvin olla sellaiset, että itsekin teen. Sain ko. kirjan just kirjastosta lainaan ja pitäis vaan saada aloitettua joku noista kirjan monista kauniista malleista.

Kardemumma kirjoitti...

Sama kirja on minulla haaveissa hankkia omaksi. Usein lainaan ensin kirjan ja sitten vasta ostan. Tiedän, tarvitsenko sitä todella.

Sanna kirjoitti...

Todella kauniit sukat! Värikin on upea. Takuulla saajalleen mieluinen lahja.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kristiina ja Altocumulus; Kauniit on juu, mutta kirja oli kyllä täynnä ihania malleja! Kutkuttaisi aloittaa seuraavat, harmi kun täytyy ensin saada pikkutöitä alta pois..

Kardemumma; minäkin lainasin kirjan ensin, sitten vasta ostin. Paljon olen kyllä ostanut summanmutikassakin, pitkät rivit käsityökirjoa löytyy hyllystä. Huvitti kun tyttäret on pari päivää lueskellut niitä, ja tuumineet ääneen, että äiti sulla on aivan ihania kirjoja.. Niitä on nukkekotialasta lähtien.. ;oDD

Sanna; toivottavasti on mieluinen! ;o)

hillanen kirjoitti...

Ihanaiset!

Seijasisko kirjoitti...

<3 Ihanat.<3

Hepsi kirjoitti...

Upeat sukat!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kerrassaan UPEAT

Prusiluska kirjoitti...

Onpa taidokkaat sukat. Tosi kauniit.

Näppi kirjoitti...

Kiitos ihanasta, kannustavasta kommentista blogissani. Mukava kuulla etten oo ainoa blogikriisiä poteva. Selailin blogiasi ja minusta sulla on kyllä toinen toistaan hienompia töitä täälä kuten nämäkin sukat ovat erittäin upeat. Lisäsin blogisi seurattavien listalleni. Tsemppiä bloggailuun ja pietään lippu korkialla! :)