Sivut

tiistai 18. elokuuta 2009

Huivi kuin perhonen ;o)

Syysperhonen. ;o)

Malli Lankakomeron Panache .
Lankana Kamena, vaalean (oranssihtavan)ruskea (värinro 162).
Langankulutus 139g.
Puikot 3,5 , 4 ja 4,5.
Koko keskeltä reunaan noin 61cm.


Viime kesän (08) lomareissulta ostin Menita Outletista kaksi vyyhtiä Kamenaa, joista piti alunperin tulla huivi minulle itselleni. Tykkään väristä älyttömästi, ja vähän harmitti käyttää langat muuhun tarkoitukseen (sitä kun ei enää nykyisessä värikartassa ole). Mutta säästö- ja varastonkulutusmielessä päätin kuitenkin uhrata langat miehen siskon lahjahuiviin (toivottavasti sitten tykkää kanssa!). Pitkin hampain, mutta kuitenkin. Ja kun tänään mälläilin huivia peilin edessä, niin eipäs tuo väri mun naamaani sovikaan. Ei harmita enää yhtään..Huivi menee siis lahjaksi miehen siskolle, joka syyskuun alussa täyttää pyöreät 60 vuotta. Kuvissa mallina toimii HäjyFlikka, joka on noin kolme kertaa ohuempi kuin lahjan saaja, joka taas on pieni ja pyöreä ja täyttää huivin paremmin. ;o)Kallionauhus


Pingotin huivin aika kevyesti, koska siitä ei ollut tarkoituskaan tulla hevosloimea. Enemmänkin olisin voinut venyttää, mutten jaksanut enkä viitsinyt.. juniori esitti taas parhaat iltariehumisensa, oli kiire nukkumaan ja nukuttamaan, elämä tökki ja nuppineulat pisteli sormiin. Niin ja yksi paskakärpänen yritti parikin kertaa istahtaa huiville. Iskin sitä pari kertaa huti, ja johan häippäsi.Tykkään tästä virkkaamalla tehdystä päättelystä.Kultapallo


Ilmoittauduin jälleen Sukkasatoon mukaan.
Sormia syyhyttää päästä neulomaan sukkia (vaikka vasta sain kolmet puikoilta), en oikein osaa edes keskittyä mihinkään.. Sukkalankalaatikkoa olen kiertänyt kuin kissa kuumaa puuroa. Puseroa aloittelin itselleni, ekasta versiosta tuli metrin levyinen, toinen on jo parempi (= vähän kapeampi) ja edennyt kokonaiset neljä kerrosta. Marjojakin olen poiminut; vadelmia, jotka laitoin suoraan pakkaseen odottamaan mehustamista muiden marjojen kanssa ja valkoherukoita, jotka perkasin ja pussitin kolmeen pikkupussiin, yhteensä valtaisat 500g. Pessyt pyykkiä ja unohtanut ne moneksi tunniksi pesukoneeseen. Leiponut porkkanakakkua ja tehnyt siihen herkullisen mutta liian löysän päällisen.
Vielä melkein kaksi viikkoa syyskuuhun, huoh.

14 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Kaunis huivi! Varmasti lahjan saaja on onnellinen huivista.

Seijasisko kirjoitti...

Ihana!<3 Mulla on vieläkin Panache vasta ajatuksissa.:)

MariL kirjoitti...

Meidän isäntä ja esikoinen olivat nähneet tänään kuulemma valtavan ison perhosen - ettei vaan ole tuo sinun huivisi lennellyt täällä päin kaupunkia? ;) Kaunis huivi, varmasti saajalleen mieleinen! :)

MarjutJ kirjoitti...

Todella kaunis huivi! Jossain työjonossa on tämänkin huivin tekeminen.

Kirsi kirjoitti...

Kaunis huivi. millohan kerkeisi itsekin tuo tehdä.

Matleena kirjoitti...

Kaunis huivi! :) Ja Panache on hyvänmallinen, minullahan on omassa käytössä sellainen ja tykkään.

-sanna- kirjoitti...

Onpas kaunis huivi! Ja hyvä lankavalinta.

Outi kirjoitti...

Kaunis huivi! Ymmärrän kyllä, sieltä on tosi pitkä matka. Mieleeni juolahti vain hassu ajatus, että mahdoimmeko istua samassa pöydässä la - S ja S:n sukulaisia oli meidän vieressä. Ja kun maailma on tosiaan näin pieni, niin eihän sitä koskaan tiedä.

rebekka42 kirjoitti...

Kaunis kuin mikä :)

Katri kirjoitti...

Ompa kaunis huivi!

MINNA kirjoitti...

Tosi kaunis huivi!

Blogistani löytyy sinulle jotakin ;O)

Marleena kirjoitti...

Kaunis huivi.
Tuo edellinen saippuajuttu oli tosi mielenkiintoinen. Kylläpä jotkut osaavat, hienoa tehdä tuollaista taidetta!
Otan myös osaa isoon suruunne.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Minulle tuli tuosta huivikuvastasi mieleen syksyinen haavanlehti nurmikolla. Hienosti olet viitsinyt tuon virkatun reunan pingottaa, minä aina laistan noista pingotteluista ja painan vain höyryraudalla oikoseksi.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hei. Mä aina unohdan laittaa näitä kiitoksia kehuista ja kommenteista.. eli: Kiitoksii vaa kauhian pal kaikil teil jotka ootte mun huiviini kehunu! ;oD Mää oon ain nii ilone kommenteist!
Määki kyl tykkäsi tost mallist, tairan tehr ittellekki.
Saapa nähä mitä lahjan saaja tykkää, ainakin tuo kesällä kun näki mun KPTY-huivit, mainitsi tietävänsä erään joka täyttää vuosia ja myös tykkäisi huivista!..

Mari; ei tainnut olla meidän perhonen kaupungissa silloin, oli niin tiukasti nuppineulattu kiinni styroksiin että. Jos se oli jonkun muun?

Matleena; Seijasisko sinun huiviasi kerran kehuikin, ja siitä innostuin kokeilemaan panachea. ;o)

KesänLapsi; KIITOS! Olen kyllä ihan otettu! ;o) Jatkan eteenpäin ajan kanssa..

Päivi; mä taas en jaksaisi silitysraudan kanssa silitellä. Ja pingotus on musta mukavaa puuhaa ja huiville kuin piste iii:n päälle.