Sivut

perjantai 25. tammikuuta 2008

Vähän viilamista noihin huovutuksiin..

Neuloin kolme uutta rinkulaa tyttären ketjukaulahuiviin. Pesin huivin uudestaan 60 asteessa. Tungin "valmiin" osan pesupussiin, ettei se huovuttuisi enempää.. mutta eihän se siellä pysynyt. Mutta huivista tuli hyvä, ja sillä on nyt pituuttakin tarpeeksi.



Loppulangasta virkkasin kukantapaisen. Yritin neidille ehdottaa, että koristelisin pipon kirjomalla siihen kukkia tms, mutta neiti ei oikein innostunut. Kukan keskustaksi laitettiin pompannappi, ja noita pieniä helmiä ompelin mukaan samalla kun katsottiin telkkarista mukahauskoja kotivideoita. Siksi tuostakin tuli tuollainen mukahieno. No, neiti 10vee on asusteisiinsa tyytyväinen, ja sehän on pääasia. ;o)



Torstaina käväisin Somikissa ostamassa lankaa Kaverin kaulahuiviin. Tänään piti käväistä vielä pienillä lisäostoksilla (kuva). Näille on Kaikille Suunnitelma.



Keskeneräisenä on sukat itselleni. Niistä enemmän sitten kun ovat valmiit. Tosin tärkeämmät työt taitavat ajaa niiden ohi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo lenkkihuivi. Pitäisköhän käydä kaupasta Huopasta ja tehdä pari huivia, 10v veljenpojat vois vaikka tykätä... kaikki kun pitää olla niin rock....

Anonyymi kirjoitti...

Vastavierailulle tulin. Onpa jännä tuo "kahlehuivi" =) ja pipo on aivan ihana, ihan minun makuuni.