Sivut

lauantai 16. elokuuta 2008

Tunnustus ynnä muuta

Minäkin olen mukana keräämässä Sukkasatoa. Mukaan taitaa päästä jokainen halukas, mutta varmuuden vuoksi kävin ilmoittautumassa jo (eilen) aamusella, että varmasti ehdin. ;o))
Palagalta sain tunnustuksen. ;oD Kiitos kovasti siitä. Olen kovasti otettu ja kiitollinen moisesta.. mutta tapani mukaan olen tylsä, laiska ja ikävä ihminen, enkä jatka tunnustusta. Tai olen niin tavallisen (epävarma) suomalainen, etten saata uskoa kenenkään tosissani käyvän lukemassa _täällä_. HUI! Enhän mää kehtaa enää kirjoittaakaan, jos joku näitä oikeasti lukee.

Oikeasti olen myös tuon kesälomareissun jälkeen niin PA, että pitäisin ihan mielelläni tuon Visan itselläni. ;oDDKortin säännöt:
1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle.
2....joista neljä seuraavat blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa
4. Linkki siihen blogiin, jolta sait tämän tunnustuksen.


Kiitos kommenteista tuohon edelliseen kirjoitukseen!
Kyllä elämä taas voittaa ja hymyileekin. Monen ehdottamaa väriterapiaa en ole vielä aloittanut, vaan sinnikkäästi jatkanut jussipaitaa (onhan siinäkin punaista!). Olen istuskellut pihalla neulomassa ja katsellut samalla ympärilläni olevaa vihreyttä.. kukat kukkii penkissä selän takana, mutta kun naama pitää olla sinne päin missä juniori pistää hiekkaa lapiolla ämpäriin ja välillä suuhun..


Pari kuvaa kissanystäville.

Melkein kaiken hän kestää ja kärsiiKohta hän valahtaa pois pöydältä..

9 kommenttia:

kio kirjoitti...

ihanat kuvat! ja teidän kisuli on niiiin mun Kukan näköinen paitsi varmaankin tuplasti isompi. Juuri kun olin hänestä kirjoittamassa, tunkii mun ja läppärin väliin

Tupuna kirjoitti...

Onpa tosiaan lauhkea kisu :)

Kristiina kirjoitti...

Ihanasti piristi nuo kissa-kuvat näin harmaana ja sateisena iltana.

♥ Hannah kirjoitti...

Hei Pirjo-Riitta, kyelit vähän opiskelustani ja kerron oikein mielelläni että hain yhteishaussa keväällä Pikisaaren Käsi- ja Taideteolliseen oppilaitokseen tekstiilialalle - eli opin valmistamaan kangasta. Minusta tulee isona tekstiilialan artesaani. Kudinpuut on tulleet jo tutuksi ja kudon tällä hetkellä ensimmäistä työtäni, huivia palttinasidoksella. Voin kertoa että en ole vanhimmasta päästä tässä oppilaitoksessa (45 v). Suosittelen lämpimästi opiskelua - minulle se oli pelastus - pääsin irti stressistä jonka koin työelämässä jatkuvan suorittamisen paineen alla. Terkkuja!

Anonyymi kirjoitti...

Heps kukkuu täältä itäisestä Suomesta. Löysin tieni tänne aivan sattumalta ja ihastuin kättesi jälkiin! Meiltä löytyy muksuja 5 (-00, -02, -04, -05 ja -08) joten kovin samanoloista neulontaa harrasta. Siis lapasia ja sukkia. Tuo Pinwheel takki herätti neulehimon, täytyy lähteä neulomaan siis loppuun puikoilta löytyvät huivi, huovutettavat lapaset ja miehen sukat...
Niina

Anonyymi kirjoitti...

Teillä asustaa kuvista päätellen meidän kissan isompi versio =o)
Laitan paketin postiin huomenna tai viimeistään keskiviikkona..toivottavasti pidät.
SNYsi

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kisukuviin täytyy aina kommentoida. Meidän kisut ei kyllä siedä ihan mitä vaan, ei edes sylissäpitämistä. Silittämisen sentään.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Ei tuo Juuso- kissa niiiin kauhean iso ole, taitaa vain olla niin tuuhea turkki, että näyttää isoltakin rontilta. ;o) Ihan kaikkea ei Juusokaan siedä, juniori on kyllä saanut näpeilleen useammankin kerran, ja sylissä ei meidänkään kissa viihdy.. ikävä kyllä, koska kissan pitää minusta olla SYLIkissa.

SNY.. yritän pysyä rauhallisena pakettia odotellessa. ;o) Eilen olikin "tuskainen" päivä, kun en uskaltanut mennä postilaatikolle moneen tuntiin, kun ukkosti ja salamoi niin hurjasti..

Lennu kirjoitti...

Ihania kissakuvia! Voitit muuten blogiarvonnassani jo kauan sitten, kesällä :) Kesä oli yhtä hulinaa ja nyt vasta yhtäkkiä hoksasin, että en ole kuullut sinusta takaisinpäin mitään. Laitatko osoitteesi sähköpostilla niin pistän palkinnon postiin! Voitit pinkeepin (neulavahdin), kuva löytyy blogistani 13. kesäkuuta kirjoituksesta :) Osoitteeni on lennustitching@gmail.com