Sivut

perjantai 11. toukokuuta 2012

Karnevaaliasusteet


No ehkei nyt sentään, mutta varsinaista väri-iloittelua on nämä valmistuneet asusteet. Tilasin vähän aikaa sitten Neuleunelmia -putiikista Strompegarnia useamman kerän, kun kerta halvalla sai.. Ensimmmäisenä piti saada puikoille riemunkirjava "Karnevaali", joka ainakin kerällä näytti niiin houkuttelevalta. En tiedä mistä tuo nimi langalle putkahti, ehkä se luki laskussa tai sitten se tuli jostain alitajunnasta!


Valmistuvaa neuletta katselin kyllä ensin vähän kauhistuneena, oli varsinaista värien sekamelskaa.. mutta vähitellen kun värit vaihtuivat ja tuli uusia sävyjä, ihastuin kerta kaikkiaan. Nyt olen varsinkin sormikkaisiin niin lääpälläni, että voisin vain katsella ja ihailla niitä!


WURM -pipo
oma sovellus ohjeesta
Lanka Strompegarn sock wool "Jaquard magic"
Langankulutus 45g
Puikot 2 ja 2,5
Silmukoita 130 (resorissa 128)


Sormikkaat
Koko~L
Langankulutus 54g
Puikot 2
Silmukoita 60


Olin jo kuukausia sitten tehnyt kirjastoon varauksen Cookie A:n uusimmasta kirjasta Sukkia Rakkaudella, ja nyt se on minulla! Ihania malleja jälleen, olen jo valinnut mallin ja siihen suurin piirtein sopivan langankin, vielä kun ehtisi istahtaa nojatuoliin käsitöiden pariin!

Kevätkiireet painaa päälle; samaan aikaan pitäisi ehtiä haravoida pihaa ja pestä ikkunoita. Pitäisi pestä kesäsäilöön toppavaatteita, lapasia ja villasukkia, joita tässä taloudessa näyttää riittävän niin paljon, että voisin pari vuotta eteenpäin keskittyä neulomaan ihan muille... Pitäisi kevätsiivota ja viikkosiivota ja leipoa tarjoiltavaa kahden nuorimmaisen yhteissynttäreille. Juniori kutsuu ensimmäistä kertaa parhaan kerhokaverinsakin synttäreille, mutta muuten on onneksi pienet pippalot.

Pari kuvaa todisteeksi, että meilläkin on jo kevät. Krookuksia ei tosin enää ole, Juniori nyppäsi ne maasta, kaikki kaksi..10 kommenttia:

MinnaN kirjoitti...

Voi, mitkä ihanat värit noissa langoissa. Kertakaikkista väri-iloittelua!!! Mallitkin sopivat hyvin tuohon lankaan.

Tsemppiä kevättöihin. Niitä tuntuu riittävän meillä jokaisella yllin kyllin.

Hepsi kirjoitti...

Ihana setti!

Matleena kirjoitti...

Ihanaa väri-ilottelua minunkin mielestäni! Tykkään varsinkin tuosta myssystä. On muuten mitä sopivin lanka tälle Wurm-mallille.

Marleena kirjoitti...

Ihanaa värien leikkiä. Tosi kiva lanka. Myssy on nätti ja sormikkaat aivan ihkut!
Kyllä se kesä sieltä tulee!
Hyvää Äitienpäivää! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs se kevätsiivous pitää sisällään??

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!

Ja kevätsiivouksesta sitten sen verran, että ilmeisesti ANONYYMIN taloudessa sellaista ei tehdä, mutta minä tapaan keväisin käydä läpi kaikki kaapit, tuulettaa vaatteet, karsia kirpparille tai roskiin meneviä, pestä astiat joita käytetään vain joskus ja jouluna, pestä myös ne kaapit, pestä seinät (paneelit) ja ovet ja katot, semmoista mitä ei joka viikkosiivouksen yhteydessä viitsi.. tekemistä riittää, mutta toki kaikkea ei tehdä yhden päivän aikana.

Päivikki kirjoitti...

Ihania värejä neuleissasi ja tuossa tulvakuvassa.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos Päivikki! Minäkin tykkään tuosta jokikuvasta, ja joesta yleensä. Kohisten virtaava vesi on Niin kaunis elementti!

Seijasisko kirjoitti...

Ihanat taidollatehdyt asusteet! <3

MINNA kirjoitti...

Kauniin värikkäät sormikkaat ja Wurm! kevätkiireitä kyllä piisaa ja just tuota järjestelyä, rikkaruohorallia ym. Tsempit sinulle!